Kezdőlap EZOTÉRIA Rék, Skorpió, Halak a csillagjegyed? Ezt a 4 hibát követed el minden...

Rék, Skorpió, Halak a csillagjegyed? Ezt a 4 hibát követed el minden párkapcsolatodban!

Hirdetés

A vízjegyű csillagjegyek közé tartozik a Rák, Skorpió, és a Halak. Ők azok, akiket leginkább az érzelmeik vezérelnek, messze állnak a racionalitástól, éppen ezért egy kicsit nehezebben döntenek, mint a többi csillagjegy szülöttei.

Nézzük, melyek azok a hibák, amiket gyakran elkövetsz. Lehetséges, hogy ezek miatt nem működik megfelelően a párkapcsolatod.

Hirdetés

1. Sokan tartanak vonzónak

Mivel egy igen érzelmes csillagjegy vagy, sokan tartanak vonzónak, azonban azt senki sem tudja, hogy később a legtöbb problémát pont az érzelmeid sokasága fogja okozni. A dolgokat mindig érzelmi szemszögből közelíted meg, nagyon empatikus vagy.

2.Ezek a dolgok megnehezítik a párkapcsolatod

Sérülékeny vagy, nagyon áthatja a mindennapjaid a lelki egyensúlyod felépítése. Könnyen megsértődsz, és hajlamos vagy arra, hogy minden terhet a válladra vegyél. Sokat nyafogsz, és könnyen kerülsz depresszív hangulatba. Sokszor észre sem veszed, hogy mennyire leterheled a családodat, párkapcsolatodat.

3.Kerülöd a konfliktusokat

Bár konfliktuskerülő vagy, ez inkább azzal egyenlő, hogy a homokba dugod a fejed, és nem tudod feldolgozni a problémákat. A sok sérelem miatt nagy benned a feszültség, ezért általában rosszkedved van. Mivel nem vagy hajlandó tisztázni a nézeteltéréseket, egyszerre zúdítod az illető nyakába.

4.Egyszerre vágy szabadságra, és komoly kapcsolatra

Sokszor nem tudod eldönteni, hogy mit is akarsz pontosan. De azt azért ugye te sem gondolod komolyan, hogy egyszerre szeretnél nagy szerelemet, és szabadságot is? A vízjegyűek nagyon félnek attól, hogy egyedül maradnak, boldog családi életre vágynak, de az én-időről sem tudnak lemondani. Ezeket a kilengéseidet nem mindenki viseli jól.

5.A hibákat nem tudod elviselni

Se a saját magad, se a mások hibáit nem tudod elviselni, éppen ezért nagyon nehezen tudsz megbocsátani. Nem tudsz alkalmazkodni, és nehezen tolerálod, ha valami nem úgy sikerül, mint ahogy az elképzelted.

tudasfaja.com

Hirdetés
loading...