Kezdőlap EZOTÉRIA Pszichológiai teszt – Válassz egy képet és ismerd meg rejtett tulajdonságaidat!

Pszichológiai teszt – Válassz egy képet és ismerd meg rejtett tulajdonságaidat!

A pszichológiai tesztek lényege, hogy a választásaink alapján fényt derítsenek személyiségünkre, különösképpen azon jegyeire, amelyeket nem fedünk fel mindenki előtt. Ebben a cikkben 4 képet láthatsz, amelyek közül azt kell kiválasztanod, amelyik a legkomfortosabb érzetet kelti benned, majd elolvasnod a hozzá tartozó leírást. 

 

Lássuk, hogy rólad mit árul el az általad kiválasztott kép.

#1 KÉP

Ezt a képet az emberek 20%-a választja és a jelentése nagyon különleges. A Hold a jobb oldalon van, a tenger pedig csendes, ami egyértelműen mutatja, hogy ki is vagy valójában. A vágyad, hogy alkoss valamit, óriási. Gyermekkorod óta tudod, hogy túláradó képzeleted van, álmaid és jövőbeli terveid szép számmal akadnak, és arra vágysz, hogy ezeket egy napon mind valóra váltsd. Addig nem nyugszol, amíg el nem éred a céljaidat és ez a tény nagy boldogsággal tölt el.

Annak ellenére, hogy nagy képzelőerővel rendelkezel, a valós világ minden egyes részeltére igen figyelmes vagy. Tudod, hogy mi szükségeltetik a vágyott jövődhöz és ennek megfelelően cselekszel a jelenben. A szerelmi és baráti kapcsolataidat illetően nem szereted a változást, ezért ugyanazon pár mellett maradsz, és ha új barátságokat is kötsz, azok is hosszú távúak maradnak.


#2 KÉP

10-ből 3 ember választja ezt a képet, amelyen a Hold a jobb oldalon helyezkedik el és a tenger erősen hullámzik. Ez azt jelzi, hogy erős személyiséged van, mindamellett nagyban befolyásolnak az érzelmeid. Különösen akkor hallgatsz a szíved szavára, amikor komoly döntést kell meghoznod. Őszinte, nagylelkű és kedves természet vagy, aki szeret hasonszőrűek társaságában lenni és ez kifejezetten boldoggá is tesz.

Amikor felébredsz, egy gondolat vési be magát a fejedbe, hogy ‘Boldog akarok maradni minden egyes nap, bármi is történjen.’ A rutinok határozzák meg az életedet – ugyanazok a barátok, ugyanazok az éttermek, minden hétvége a nagyszülőknél telik, stb. Szeretsz mosolyt csalni mások arcára, hiszen tudod, hogy a boldogság a világ motorja.

#3 KÉP

Zseniális, mennyi mindenre jó a citrom héja!
Az emberek 15%-a választja hozzád hasonlóan ezt a képet, amelyen a Hold a bal oldalon van és a tenger békés alatta. Ez azt jelenti, hogy szükséged van az intellektuális stimulációra, hiszen vágysz arra, hogy minél nagyobb tudással rendelkezz. Szabadidődben is szívesen töltöd az idődet új ismeretek elsajátításával, logikai feladványok megoldásával. Az éles elméd nem vét el semmit és intuíciód mindig segít kilábalni a problémákból.

Nagy baráti társaság vesz körbe, ám amikor munkáról van szó, szeretsz egyedül dolgozni, mert úgy gondolod, a végeredmény sokkal jobb, ha senki nem zavar meg közben. Néha talán kicsit féltékeny vagy mások sikerére és rosszul esik, ha valakinek jobban megy a sora, mint neked, de ha jobban belegondolsz, akkor megérted, hogy kemény munkával te is bárhová eljuthatsz.


#4 KÉP

Az emberek 35%-a választja ezt a képet, amelyen a Hold a bal oldalon látható és alatta bőszen hullámzik a tenger. Számodra a nyugalom és a türelem a mindennapi élet két alapvető tényezője. Mindig próbálod békésen intézni a dolgaidat és higgadt maradni minden döntéshozatalnál. A kíváncsiság az egyik legfőbb tulajdonságod – mindennek meg akarod érteni a miértjét és hogyanját.

Szeretsz eljárni otthonról a barátaiddal, ugyanúgy a pároddal is. Az energia tartalékaid óriásiak, így mindig készen állsz belevetni magad valamibe. Bármikor elmész egyet kirándulni, sőt az extrém sportokat sem veted meg. A kimerítő és esemény gazdag napjaid után csak arra van szükség, hogy a pihenésre is fordíts elegendő időt.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...