Kezdőlap AKTUÁLIS Párja adta ki a közleményt Varga Barnabás állapotáról

Párja adta ki a közleményt Varga Barnabás állapotáról

Hirdetés

Amint arról korábban beszámoltunk, Varga Barnabás, a magyar labdarúgó-válogatott csatára, súlyos arccsonttörést szenvedett a Skócia elleni Európa-bajnoki mérkőzés második félidejében, Stuttgartban.

 

Hirdetés

A játékost hétfő délelőtt sikeresen megműtötték, és este már üzent is a kórházból.

Varga Barnabás állapota

Varga Barnabás többszörös arccsonttörést szenvedett egy ütközés során, ami miatt azonnali orvosi beavatkozásra volt szükség.

A stuttgarti kórházban végzett műtét során a sérült csontokat helyreállították, és az orvosok elégedettek voltak a beavatkozás eredményével.

Üzenet a kórházból

A játékos este a barátnőjén, Skrapits Laurán keresztül üzent a közösségi médián keresztül. Laura a következő bejegyzést tette közzé a Facebookon és az Instagramon:„Köszönjük a kedves, támogató üzeneteket. Barni túl van a műtéten. Vár rá egy kis pihenő, de minden rendben lesz.”

Támogatás és jó kívánságok

A közösségi médián számos támogató üzenet érkezett Varga Barnabás számára, mind a szurkolóktól, mind a sporttársaktól. A játékos gyors felépüléséért sokan imádkoznak és remélik, hogy hamarosan visszatérhet a pályára.

A válogatott reakciója

A magyar válogatott tagjai és stábja is kifejezték támogatásukat és együttérzésüket Varga Barnabás felé. Marco Rossi szövetségi kapitány a sajtótájékoztatón elmondta:

„Barnabásnak most a pihenés és a gyógyulás a legfontosabb. Várjuk vissza őt a csapatba, és mindent megteszünk, hogy a felépülése zökkenőmentes legyen.”

A következő lépések

A műtét utáni időszakban Varga Barnabásnak pihenésre és rehabilitációra lesz szüksége. Az orvosok szerint a gyógyulási folyamat néhány hetet vehet igénybe, és a játékos felépülését folyamatosan nyomon követik.A magyar válogatott szakmai stábja és az orvosi csapat szoros együttműködésben dolgozik majd, hogy Varga a lehető legjobb körülmények között térhessen vissza a pályára.

Varga Barnabás gyors felépülését kívánjuk, és bízunk benne, hogy hamarosan újra láthatjuk őt a válogatott mezben, ahogy a szurkolók és a csapattársak is remélik.

Hirdetés