Kezdőlap AKTUÁLIS Pár nap múlva hatalmas változás jön az időjárásban!

Pár nap múlva hatalmas változás jön az időjárásban!

Hirdetés

A népszerű meteorológus elárulta, hogy most egy mini vénasszonyok nyarában vagyunk, nyugodt időjárással, körülbelül 18-20 fok körüli hőmérséklettel. Nem tart ez sokáig, Lajos azt tanácsolta, hogy mindenki használja ki ezt az időt, hiszen jövő héttől minden megváltozik: esőzés, borús idő váltja fel a mostanit.

Országos előrejelzés: péntek reggeltől péntek éjfélig

Hirdetés

Változóan felhős idő várható több-kevesebb napsütéssel, csapadék nem valószínű. A változó irányú szél mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 11, a legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között várható.

Országos előrejelzés: szombat

Változóan felhős idő várható több-kevesebb napsütéssel, csapadék nem várható. A változó irányú szél mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 19 fok között várható.

Országos előrejelzés: vasárnap

Változóan felhős idő várható több-kevesebb napsütéssel, csapadék nem várható. A déli, délkeleti szél többfelé megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 9, a legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 20 fok között valószínű.

Országos előrejelzés: hétfő

Fokozatosan megnövekszik, estére mindenütt meg is vastagszik a felhőzet, északon este már eshet az eső, záporeső. A déli szél többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 21 fok között valószínű.

Országos előrejelzés: kedd

Borult idő várható sokfelé esővel, estefelé északnyugaton, nyugaton szakadozik fel a felhőzet. A délnyugati, majd az északnyugati szél erős, helyenként viharos lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 17 fok között valószínű.

Országos előrejelzés: szerda

Gyakran lesz erősen felhős az ég, többfelé számíthatunk esőre, záporra. Az északnyugati szél a Dunántúlon viharos lesz, másutt az északi szél erősödik meg. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 11, a legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 17 fok között valószínű.

Forrás : met.hu

Hirdetés