Kezdőlap AKTUÁLIS Összetörtek a rajongók – Most jött a hír Gálvölgyi Jánosról

Összetörtek a rajongók – Most jött a hír Gálvölgyi Jánosról

Hirdetés

Az elmúlt napokban számos rajongó aggódott, amikor hírek terjedtek róla, hogy Gálvölgyi János, a népszerű magyar színész, rosszul lett, és nem tudta teljesíteni szerepét a Marshal Fifty-Six című előadásban.

 

Hirdetés

A váratlan helyzetben a társulat gyorsan cselekedett, és Pintér Béla lépett be a színpadra, hogy átvegye Gálvölgyi szerepét.

Az eseményt követően sokan voltak kíváncsiak Gálvölgyi állapotára, azonban a család nem hatalmazta fel a társulatot arra, hogy információt adjanak ki róla.

Ennek ellenére Pintér Béla és Társulata egy rövid közleményben megnyugtatta a rajongókat, miszerint Gálvölgyi János szerencsére sokkal jobban van.Ugyanakkor a teljes gyógyulás érdekében továbbra is óvatosak és elővigyázatosak kívánnak lenni, ezért a következő előadásban is Pintér Bélát láthatják a Marsall szerepében.

A közleményben a társulat köszönetét fejezte ki az érdeklődésért, és megértést kért a nézőktől.

Sokan reménykednek abban, hogy Gálvölgyi hamarosan visszatérhet a színpadra, és újra átveheti a karaktert, amelyben oly sokan szeretik látni.A rajongók és a színházi közönség együttérzésükkel és jókívánságaikkal kísérik Gálvölgyi Jánost a gyógyulás útján, és várják a napot, amikor újra láthatják a színpadon.

Hirdetés