Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Oroszlán, Bika, Kos figyelem! Különleges hónap lesz számotokra a május!

Oroszlán, Bika, Kos figyelem! Különleges hónap lesz számotokra a május!

A szerencse forgandó, igaz? Nos, a következő három csillagjegy úgy fogja érezni, hogy Fortuna májusban rajtuk tartja tekintetét. Ez a hónap olyan eredményes lesz, hogy megalapozza az elkövetkezendő időszakot is. 

Lássuk, hogy melyik az a három jegy, akikre rámosolyog majd a szerencse.

Kos

Majd kicsattansz májusban az energiától. Úgy érzed, hogy teljesen békében vagy önmagaddal, elfogadod a gyengeségeidet és elkezdesz dolgozni rajta, hogy fejleszd ezeken a területeken magad. Sok új kapu kinyílik előtted és pezsgő társasági életre számíthatsz. Azt érzed, hogy amibe ebben a hónapba belefogsz, azt akadály nélkül, sikerrel végig is viszed.

Lehet, hogy új ismeretekkel fogod bővíteni a tudásodat, elvégzel egy újabb tanfolyamot, hiszen a munka mellett még erre is érzel energiát. Ebben az időszakban nemcsak, hogy új, de igazán virágzó és mély barátságokra is szert tehetsz. Lelkileg rettenetesen stabilnak fogod érezni magad és a sikerélmények mind csak visznek előre.

Bika

Meglepően romantikus hangulatban fog telni a májusod. Még te sem fogsz magadra ismerni, de az érzelmes oldalad teljesen átveszi feletted az irányítás és nagyon jól fogod magad érezni a bőrödben emiatt. A párodért mindent hajlandó leszel megtenni, aki teljesen le lesz nyűgözve a gondoskodásodtól.

Társaságban brillírozni fogsz szellemes megjegyzéseiddel. Sokan fognak feléd fordulni és mély beszélgetéseket indítványozni, hiszen annyira pozitív lesz a kisugárzásod, hogy annak senki nem lesz képes ellenállni. Sőt, a környezetedben mások is kivirulnak, ami egyszerűen fantasztikus érzéssel tölt majd el. Ha egyedülálló vagy, nagy eséllyel rád találhat a szerelem.

Oroszlán

Jellemzően szereted a pezsgést és a társasági életet, amiből ebben a hónapban nem lesz hiány, sőt azt fogod érezni a végén, hogy talán ideje volna lassítani (?) egy kicsit. Úgy fel fognak pörögni körülötted az események, hogy teljesen elemedben érzed majd magad. Egyik buliból mész át a másikba. Ismerkedsz, flörtölsz, új barátságokat kötsz és élvezed a zenét, a meleget és a nyárelő magával ragadó energiáit.

Sokan hívnak magukkal, így neked már szervezkedned sem kell, csak belecsöppeni a sűrűjébe. Igazi Oroszlán lehetsz ebben a hónapban és rengeteg bókot zsebelhetsz be magadnak, ami teljesen fel fog tölteni. Ez a hónap tökéletes megalapozása lesz a nyári szezonnak.

tudasfaja.com

loading...