Kezdőlap EZOTÉRIA Óriásit fordul az életük! Ezeknek a csillagjegyeknek nem lesz okuk panaszra anyagiak...

Óriásit fordul az életük! Ezeknek a csillagjegyeknek nem lesz okuk panaszra anyagiak terén a nyáron

Hirdetés

Nagyon szerencsések lesznek a pénzügyekben!

 

Hirdetés

 

Enyhülnek a szigorítások, lehet tervezgetni a nyaralást. De vajon be kell érned a szerényebb kikapcsolódással, vagy lesz pénzed arra, hogy kisebb luxust vigyél a pihenésbe.

Kos

Sajnos, nem vagy a legszerencsésebbek között. De idén nem is a nyaralásra gyűjtesz. Más céljaid vannak, ám a családdal így is lesz esélyed egy pár napos szuper kikapcsolódásra. Ha a barátokkal tervezel, egy-egy hosszú hétvége is feldobja majd a nyarad. Nem te vagy, akinek most meglepetés pénz hull az ölébe.

Bika
Idén nem panaszkodhatsz, ha pénzről van szó. Karriered egy ideje jól alakul, és ennek megvan a gyümölcse. Ha nagyon szeretnéd, most valóra is válthatod az utazási vágyadat, semmi kétség. Megemelkedik a bevételed június elején.

Ikrek

Nyáron nagyon figyelj oda, hogy mire költöd a pénzed! Most nincs itt az ideje egy nagyobb nyaralásnak, inkább tegyél félre. Erre figyelmeztetnek a csillagok, ősszel meglátod, mekkora hasznát veszed majd ennek a tanácsnak. Várj az utazással, elégedj most meg egy kellemes családlátogatással. Így is élményekben gazdag lesz a nyarad.


Rák

Idén nagyra fogod értékelni a családi grillezéseket, kis piknikeket. A csillagok számodra most nem tartogatnak meglepetéseket a pénz terén. De ha hálás tudsz lenni az apró pozitív változásokért, akkor nem marad el idén sem a kellemes nyári élmény.

Oroszlán

Nyár elején rendeződnek az anyagi dolgaid, ha hiteled van, akkor minden egyenesbe kerül ez ügyben. Még egy szuper nyaralás is belefér, év végén kapsz egy nagyobb összeget. Légy türelmes, meg lesz az elmúlt évi energiabefektetésed eredménye.

Szűz

Nem a nyaraláson töröd most a fejed, az utazással is várnod kell egy kicsit. A nyár nemigazán kedvez neked. Pénzügyekben légy figyelmes, nagy baj nem lesz, de ne kezdj bele ingatlanügyekbe! Kellemes időben szervezz egy kirándulást, forró nyári hétvégéken, lazíts egyet egy szabadstrandon.


Mérleg

Te vagy az egyik legszerencsésebb anyagilag ezen a nyáron. Rengetegszer adtál másoknak az elmúlt időszakban, és ez nem marad viszonzatlanul. Bár lehet, máshonnan jön a bevételed, mint ahogy számítasz rá. Az is lehet, hogy nem is pénzt kapsz, hanem ajándékba egy utazást!

Skorpió

Idén ne várd el, hogy mások hívjanak meg nyaralni. Most neked kell megtervezni az utazást, és bizony ügyesnek kell lenned, mert szűkre van szabva a pénztárcád. Szükséged lesz a kreativitásodra, és akkor szuper lesz a nyári kikapcsolódás. Az is lehet, hogy teljesen le kell mondani az eredeti tervedről.

Nyilas

Az elmúlt hónapok kemény munkájának eredményét nyár közepén arathatod le. Bizony pénz áll a házhoz, nem is kevés. Okkal örülhetsz az elismerésnek. Megérdemled a pihenést, és a kellemes kikapcsolódást. Lesz miből, bőven!


Bak

Jól állsz anyagilag, de elképzelhető, hogy becsúszik még egy kis pénz május végén. Nem lesz hiányérzeted a nyáron utazás terén, még tuti belefér egy új bikini, és néhány vágyott ajándék. Tudd, hogy szerencsés vagy, légy hálás azért, amit most is ad az élet!

Vízöntő

Nagyon régóta tervezel egy utazást, ezért áldozatokat is hoztál már. A pénzhoroszkóp azt mutatja, hogy idén valóra válik ez az álmod. Nem baj, ha veszel egy kaparós sorsjegyet, de bármit teszel, a csillagok támogatnak a pénzügyekben. Milyen úton érkezik hozzád a bevétel? Ez legyen meglepetés!

Halak

Határozottan ügyesen tudsz gazdálkodni a pénzzel. Nagyon gondoskodó vagy. A megszokottnál most több bevételed lesz, a nyár kellemes apró meglepetésekkel kecsegtet. Minden jel azt mutatja, hogy eljött az ideje egy luxusnyaralásnak.

Hirdetés