Kezdőlap AKTUÁLIS Óriási meglepetés – Ő lett a Celeb vagyok, ments ki innen győztese

Óriási meglepetés – Ő lett a Celeb vagyok, ments ki innen győztese

Hirdetés

Három héttel ezelőtt 13 híresség költözött be a kolumbiai dzsungelbe tele reménnyel és elszántsággal, a mai utolsó adásban azonban már csak hárman küzdhettek meg a dzsungel királya címért.

 

Hirdetés

A nézők szavazatai alapján tegnap Schumacher Vandának kellett elhagynia a tábort, aki így is elnyerte a dzsungel királynője címet, hiszen ő volt a legutolsó versenybe maradt női versenyző.

Az utolsó adásban még megnézhették a nézők a táborlakók egyik utolsó éjszakáját, amikor is Fecó eltűnt, ami miatt az ekkor még versenyben lévő Vanda teljesen pánikba esett.

Ha ez nem lett volna elég, még ijesztő morgásokat is hallottak az éjszaka közepén, amik mögött természetesen Balázs és Jani állt. Szerencsére azonban Ádám résen volt, és egy konyhakéssel felvértezve ment megnézni, hogy mi lehet a zaj forrása. Curtis át is aludta volna az egészet, ha nem keltik fel őt is, hogy segítsen megkeresni Fecót.

A celebek még részt vettek az utolsó Kincsvadászaton is, ami egy igazi heroikus küzdelem volt mindannyiuk számára. A folyó sodrásával megküzdve kellett oda-vissza menniük a két part között. Bár nagyon éhesek és fáradtak voltak, de ez sem zavarta őket, hogy teljesítsék a Kincsvadászatot.

Hirdetés