Kezdőlap AKTUÁLIS Nagy hírt jelentett be Rúzsa Magdi – fotó

Nagy hírt jelentett be Rúzsa Magdi – fotó

A hármas ikrekkel várandós Rúzsa Magdi abbahagyta a koncertezést – bár pár hete a Dancing with the Stars műsorában még énekelt egy nagyot –, ennek ellenére a felkérések nem kerülik el. Az énekesnő ráadásul egy igencsak megtisztel feladatot kapott, ugyanis ő énekelhette fel a 2022-es férfi kézilabda Európa.bajnokság hivatalos dalát, ami ma debütált a legnagyobb videomegosztó oldalon.

 

A dal megjelenéséről az énekesnő maga is beszámolt a közösségi oldalán, posztjában azt írta: „Már a YouTube-csatornámon a Fight! A férfi kézilabda Eb hivatalos himnusza! Szurkoljunk együtt!”

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rúzsa Magdolna (@ruzsamagdolna) által megosztott bejegyzés


A videó egyébként elképesztően látványosra sikerült, Magdi pedig csak úgy ragyog, ami természetesen a kommentelők figyelmét sem kerülte el, az egyik hozzászóló például azt írta a klip alá: „Magdi, ez elképesztő lett. Egyrészt gyönyörű vagy, másrészt ilyen motiváló és hangzatos dal biztos hozzájárul majd a sikerünkhöz”.

A 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokság január 14-én veszi majd kezdetét, az eseményt Magyarország és Szlovákia közösen rendezi. Ez lesz a 15. férfi kézilabda Európa-bajnokság, amelyen 24 ország válogatottja vesz részt, s a mérkőzéseket öt városban bonyolítják le.

A Nemzetközi Kézilabda-szövetség 2021 novemberében tette közzé döntését, minek értelmében a világbajnokságon csak koronavírus-oltással rendelkező, vagy a ferrtőzésen korábban igazoltan már áteső sportolók vehetnek részt. Magyarországon három helyszínen, Budapesten, Debrecenben és Szegeden is lesznek meccsek. Hazánk egyébként 12. alkalommal vesz részt az Eb-n.

loading...