Kezdőlap EZOTÉRIA Olyan a nő személyisége, ahogy a táskáját hordja! Te melyik vagy az...

Olyan a nő személyisége, ahogy a táskáját hordja! Te melyik vagy az 5 körül?

A nők és a táskák… Órákat képesek vagyunk eltölteni azzal, hogy kiválasszuk a megfelelő darabot, ami mindenhez passzol, és bárhová magunkkal tudunk vinni. Fekete, fehér, piros, kicsi, nagy, hosszú pánttal vagy röviddel? A lista mondhatni végtelen.

 

Azt már biztosan te is hallottad, hogy egy táska és annak tartalma rengeteg dolgot el tud mesélni a viselőjéről, de arról talán még nem, hogy az sem mindegy, hogyan hordjuk ezt a táskát.

Olvass tovább és megtudod, te milyen típus vagy a táskahordási szokásod alapján.

1# A hátizsákos

Ez azt árulja el rólad, hogy független és erős személyiség vagy, aki készen áll mindenre. Tudod, hogy mit akarsz és egyáltalán nem zavar meg mások véleménye. Saját magad fekteted le a szabályaidat és nagyon önálló vagy.

2# Ha a kezedben fogod

Ez akkor lehet kényelmes, ha a táska kicsi, de a nagyobbat is foghatod a fülénél. Ez azt árulja el rólad, hogy szervezett és asszertív típus vagy. Ambiciózus természet vagy, aki nem bánja, ha a figyelem rá szegeződik.

3# Vállra vetett táska

Ez azt mutatja, hogy szereted a praktikus dolgokat, kényelmes típus vagy, aki a divatot nem tartja sokra, inkább maga szabja meg. A szabadságodat nagyra tartod és számodra sokkal fontosabbak a belső értékek és a tettek, mint a külsőségek és a nagy ígéretek.

4# Keresztben átvetett táska

Ez egy nagyon biztonságos táska hordási módszer, hiszen így nem tud leesni. Mindamellett egyfajta védekezési módszert is jelent. Azt árulja el rólad, hogy nem vagy túlságosan magabiztos. Félénken közelítesz meg sok élethelyzetet.


5# Magad előtt hordod

Szintén egy védekező állapotot jelez ez a fajta viselet, ám a keresztbe vetettel ellentétben te még valamit titkolni, rejtegetni is akarsz magadról. Olyan számodra a táskád, mint egy jóságos lepel. Nehezen bízol meg másokban, hajlamos vagy a rosszat feltételezni az emberekről.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...