Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Ő volt az a kisbaba, aki mindenkit ledöbbentett a hajával! Így néz...

Ő volt az a kisbaba, aki mindenkit ledöbbentett a hajával! Így néz ki most.

Minden ember egyedülálló a maga módján, ám egyesek még különlegesebbek, mint mások. Junior Cox-Noon, ez a látványos baba tavaly született az Egyesült Királyságban.
Nagyon aranyos arcával és szédületes hajával szinte az egész világot elbűvölte.

 

Kinek ne varázsolna mosolyt az arcára, aki meglátja őt?

A Daily Mirror-nak, Chelsea, az édesanya azt mondja, hogy legkisebb fia megkapta a “Baba Mackó” becenevet. Aki megnézi ezeket a képeket, azonnal megérti, hogy miért.“Nem is vettem észre, hogy milyen szédületes a haja, amíg először meg nem fürdettem” – mondta Chelsea Daily Mirrornak.
Az ilyen pici babák haja általában vékony, ritka és magától megszárad, de néhány hét múlva a Chelsea-nek már hajszárítóval kellett szárítania a fia haját.

Sokan észreveszik Juniort, és nagy érdeklődést mutatnak iránta, hogy megtudják, mi a titok a hatalmas hajkoronája mögött.

“Amikor elviszem a boltba, az emberek gyakran jönnek oda hozzánk és azt mondják:” Uram atyám, nézd a gyerek haját”. Sokan meg is akarják érinteni. Azonban Junior nem zavartatja magát és mindig mosolyog”- mondta Chelsea a Daily Mirrornak.

Hogy mi az oka annak, hogy Juniornak ilyen korán már ekkora haja van? Még mindig nem tisztázott, viszont egyesek Chelsea terhességi gyomorégését ezzel hozzák összefüggésbe.Minden érdeklődés és találgatás ellenére Chelsea soha nenm gondolt rá, hogy levágassa a fia haját.
“Az emberek kérdezgetik tőlem:” le fogja vágni a haját? “De nem, ő így különleges és úgy fogom hagyni, ahogy van” – mondja az anya a Mirrornak.

Biztosan sokan kíváncsiak, hogy nézhet ki most ez a tündéri kissrác. Természetesen még mindig olyan aranyos, bár a haja már nem olyan feltűnő.

Oszd meg ezt a cikket, ha téged is lenyűgözött ennek a kis fickónak a hajkoronája!

 

loading...