Kezdőlap AKTUÁLIS Ő Rúzsa Magdi ritkán látott férje, itt a közös fotó

Ő Rúzsa Magdi ritkán látott férje, itt a közös fotó

Hirdetés

Rúzsa Magdi, a tehetséges énekesnő, akit a közönség szeretettel hordoz szívén, nem csupán a színpadon ragyog, hanem magánéletében is boldogságot talált.

 

Hirdetés

Vilmos nevű férjével 2017 nyarán kötött házasságot, és 2022 februárjában családjuk gyarapodott egy kis jövevény érkezésével. Bár Magdi és Vilmos magánéletét általában visszafogottan őrzik, most a sztár egy ritka pillanatot osztott meg a közönséggel, egy olyan fotót, amelyen a háromgyermekes szülők boldogságát örökítették meg.

Az énekesnő és férje, Vilmos, mindketten vajdasági származásúak, ami szorosabbra fűzi a kötelékeiket. Vilmos a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szerzett villamosmérnöki diplomát 2003-ban, majd hat évvel később doktori fokozatot is elnyert. A házaspár együttes boldogságát a közös élmények, értékek és szülői felelősség is megalapozza.A közösségi médiában való visszafogottság ellenére Magdi most elhozott egy kis betekintést a magánéletébe, bemutatva a családi boldogságuk egy pillanatát. A fotón látható mosolygós arcok azt sugallják, hogy a házaspár a gyermeknevelés és a mindennapi kihívások ellenére is képes megőrizni az örömüket.

Az énekesnő gyakran kiemelte férje, Vilmos szerepét abban, hogy újra a színpadra léphetett. Azt nyilatkozta, mennyire fontos számára, hogy biztos lehet abban: ha hátradől, Vilmos mindig elkapja. Egy interjúban részletezte, hogy a férje nemcsak élettársa, hanem a legjobb barátja is. Vilmos támogatja őt mindenben, és az énekesnő elismeri, hogy kapcsolatuk egyik kulcsa az, hogy egymást jobb emberré teszik.


„Nekem a férjem a legjobb barátom is. Sok időbe telt megtanulnom, hogy otthon nyugodtan belehelyezkedhetek a törékeny nő szerepébe, hogy bár a karrieremben férfiként kell küzdenem, ezt nem kell hazavinnem. A férjem mindig erre biztatott. A kapcsolatunk egyik kulcsa, hogy jobb emberré tettük egymás” – mondta el Magdi egy korábbi interjúban.

Egy pillanat, amely a boldogságukról tanúskodik, és egy kapcsolat, amely mélységeiben is megmutatkozik: 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rúzsa Magdolna (@ruzsamagdolna) által megosztott bejegyzés

Hirdetés