Kezdőlap EGÉSZSÉG Nyomd ezt a pontot 3 percen át, azonnal észreveszed majd a reakciót...

Nyomd ezt a pontot 3 percen át, azonnal észreveszed majd a reakciót a testeden! Hihetetlen!

A talp és a lábfej bizonyos pontjainak a masszírozása és a nyomkodása már bizonyította egészségünkre és szervezetünkre való hatását.

 

Az elmúlt években ez a szakterület egyre nagyobb figyelmet kap, mivel egyre több ember tapasztalhatja meg ezeknek a módszereknek a jótékony hatását.

Annak ellenére, hogy már egy talp masszázs is képes önmagában kellemes érzést biztosítani, ismerni kell a láb bizonyos pontjainak a szerepét. Ezeknek a pontoknak a megnyomásával ugyanis közvetlen hatást fejthetünk ki azokra a területekre, amelyek érintettek.

Az egyik legfontosabb pont a lábfejünkön a képen látható helyen, az első két lábujj között vonalban helyezkedik el. Gyakoroljunk az ujjunkkal nyomást erre a pontra 3 percen keresztül és meglepő hatásokat tapasztalhatunk már azonnal a szervezetünkben.

Ez a pont ugyanis kifejezetten a máj működésére van hatással, így annak szerepét és funkcióját kifejezetten javítja. Különösen ajánlott ez a módszer így azok számára, akiknek problémáik vannak a májukkal.

Emellett ennek a pontnak a nyomása hatást gyakorol még a menstruációs görcsökre, a fejfájásra, a derékfájásra és képes orvosolni még az alvási problémákat és az álmatlanságot.

 

Szerző: tudasfaja.com

loading...