Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Nézz a tenyeredbe és megmondjuk milyen lesz életed hátralevő része!

Nézz a tenyeredbe és megmondjuk milyen lesz életed hátralevő része!

Biztosan hallottál már a tenyérjóslásról és ismerős egy két kifejezés azzal kapcsolatban, hogy milyen vonalakat találhatsz a tenyeredben. A tenyérjósok ezen vonalak és a tenyér különféle barázdái által képesek a jövőnkből olvasni.

Vessünk egy mélyebb pillantást ebbe a témába. Ismerd meg az egyes vonalak jelentését és próbálj meg olvasni saját magadnak.

Életvonal

Ez a legismertebb vonal az emberek számára, amely a hüvely és mutatóujj közötti részről ered és körívet ír le a hüvelykujj mellett egészen a tenyér alapjáig. Ez a vonal a közhiedelemmel ellentétben nem azt mondja el, hogy meddig fogsz élni, sokkal inkább azt, hogy  milyen minőségben. Akik túlzottan stresszesek és egészségügyi-lelki problémáik vannak vékony és töredezett életvonallal rendelkeznek.

Szívvonal

Ez a vonal a mutatóujj alapjától indul és a többi ujj alatt fut végig ívesen a tenyér széléig. Elárulja, hogy milyen a szíved fizikai állapota és azt is, hogy az érzelmi életed hogyan alakul. Ez a vonal jó indikátora az érzelmi intelligenciának és erőnek. Minél ívesebb ez a vonal, annál romantikusabb és érzelmesebb vagy. Ha egyenesebb, akkor sokkal szolidabb és kimértebb.

Fejvonal

A mutatóujj alatt indul ki, nagyjából az életvonallal együtt és a tenyér túlsó széléig húzódik. Ez a vonal a mentális állapotot jelöli. Az intelligenciára, kreativitásra és intuíciókra enged következtetni. A rövid fejvonal arra utal, hogy határozott vagy és gyorsan megoldod a problémákat, a hosszú pedig arra, hogy alaposan átgondolod a dolgokat, mielőtt következtetésre jutsz. Az egyenes fejvonal analitikus gondolkodást, az ívesebb inkább kreatív, művészi személyiséget takar.

Egészségvonal

Ez a vonal a kisujj alapjából indul ki és a tenyér alapja környékén végződik. Az anyagi helyzetről és a státuszról mesél. Ha úgy látod, hogy nem túl hangsúlyos ez a vonal, akkor nagy vagyonnal nem számolhatsz az életed során. Ha törést látsz rajta, akkor az nagyobb problémák jele lehet. Ha egyenes, akkor könnyedén, ha ívelt, akkor kissé nehezen keresed meg a vagyonod.

Sorsvonal

Ez a tenyérnek nagyjából a közepén húzódik a középső ujj vonalában. Az erőssége és a hossza az, ami jelzésértékű. Egy gyakorlott tenyérjós ki tudja olvasni belőle, hogy milyen tevékenységekben veszel részt és milyen hatással lesz rád a környezeted, hogyan állsz helyt a társadalomban. Egy mély vonal azt jelzi, hogy a sorsod jobban meghatározza az életedet, mint a saját tetteid. Ellenkezőleg egy vékonyabb, halványabb vonal arra utal, hogy te formálod az életed. Törések jelezhetik váratlan események bekövetkeztét.

tudasfaja.com

loading...