Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Nézz a kutya szemébe pár percig, majd lapozz lentebb! Megdöbbentő dologban lesz...

Nézz a kutya szemébe pár percig, majd lapozz lentebb! Megdöbbentő dologban lesz részed!

Hirdetés

Az eutanázia manapság rengeteg kisállatot érint. Az emberek inkább egészséges és fajtiszta kutyákat választanak, a sérültek pedig nem kapnak esélyt egy szerető családra.

Nézd meg a kutya szemét! A kiemelkedő spanyol művész, Picasso után kapta a nevét. Szeretetreméltó és hűséges társ. Mindössze annyira vágyik, hogy találjon egy szerető családot, ahol szeretik, hosszú sétákra viszik, naphosszat simogatják és törődnek vele. Háláját a hosszas farokcsóválással fejezi ki. Mint ezen a bolygón bárki, Picasso is csak annyit szeretne, hogy elfogadják és szeressék.

Hirdetés

Sajnos ezek a csodálatos és kifejező szemek nem akadályozták meg abban a teszésztőt, hogy Picassót és bátyját eutanázia alá vesse. Azért akarta ezt tenni, mert nem tudta őket eladni.

Emiatt a deformáció miatt nem vette senki magához ezt a kutyát. A Picasso név teljesen illik hozzá, hiszen ezzel hangsúlyozták egyediségét és szépségét. Ez a deformáció nem akadályozza Picassót a normális életben. Egy állatmenhely mentette meg őt, és testvérét, aki teljesen egészséges, majd a közösségi oldalon hívták fel rájuk a figyelmet.

A közelmúltban Picassó átesett egy műtéten, de ez nem változtatta meg kinézetét jelentősen, de segített kényelmesebben érezni magát. Hamarosan örökbe fogadható lesz bátyjával együtt, mert annyira erős kötelék alakult ki a két kutya közt, hogy nem szeretnék elszakítani őket. Minden kutyának joga van egy szerető családban élni!

Hirdetés