Kezdőlap EZOTÉRIA Nézd meg milyen a füled formája és tudd meg mit árul el...

Nézd meg milyen a füled formája és tudd meg mit árul el rólad!

Tudj meg többet magadról! Nézd meg a füled, és ismerd meg jobb a személyiséged!

A fülméreted többet tud rólad, mint gondolnád. Természetesen nem lehet ezt tényként állítani, de több megfigyelés alapján készült kutatásból kiindulva, a fülformákból következtetni lehet tulajdonosuk személyiségjegyeire, akárcsak az arc többé része alapján.

Egy próbát mindenképp megér, ezért vess egy pillantást kagylóidra, az alábbi ábra segítségével állapítsd meg, hogy milyen füled van, majd olvasd el a leírást.

1. Ovális alakú

Sok szeretet van benned, és imádsz a figyelem középpontjában lenni. Sokan szeretik benned azt, hogy kedves, megértő vagy. Ha valami nagyon érdekel, akkor nem riadsz vissza a kihívásoktól, hanem azért dolgozol, hogy elérd a célod.

2. Háromszög alakú

Konzervatív és felelősségteljes vagy. Nagy odafigyeléssel végzed a munkádat. Szereted a kiszámíthatóságot, értékeled az udvariasságot.

3. Téglalap alakú

Olyan gondolatok, célok vannak a fejedben, amelyek másoknak eszükbe sem jutna. Egocentrikus, kiszámíthatatlan vagy, valamint úgy cselekszel, viselkedsz, ahogyan a szíved érez. Néha a barátaid is nehezen értenek meg.

4. Kifli alakú

Tiszteletben tartod mások nézeteit, véleményeit, de te nem nagyon szereted kifejteni gondolataidat. Jószívű, szerény vagy, ezért a környezeted bízik benned.

5. Kerek alakú

Nem szeretsz az értelmetlen, fölösleges dolgokról beszélni. Mindig van célod az életben, és azzal foglalkozol, hogy azt tökéletesítsd. Arra viszont figyelj, hogy ne tégy olyan ígéretet, amit nem tudsz betartani.

6. Tojás alakú

Törékeny, jólelkű ember vagy. Félsz a magánytól, ezért igyekszel mindent megtenni, hogy körbevedd magad barátokkal. Ha gondjaid adódnak, igyekszel a körülményeknek megfelelően rendezni.

Forrás: VIA

loading...