Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Nézd meg ezt a macskát! Szerinted mire hasonlít leginkább a pofija?

Nézd meg ezt a macskát! Szerinted mire hasonlít leginkább a pofija?

A Maine Coon egy kifejezetten nagy termetű, amerikai eredetű macskafajta, amelynek nem csak a mérete, de a bundája is nagyon egyedi. Az egyik legnagyobb házi kedvenc a macskafélék között. A felnőtt egyedek akár 6 kilót is nyomhatnak a bundájuk pedig 5 cm-es vastagságú is lehet.

Éppen egy ilyen típusú 2 hónapos kandúr cica robbant be a köztudatba az interneten keresztül. Az amúgy is különleges macskafajta még a hasonszőrű fajtársai közül is kitűnik egy nagyon érdekes jellegzetességgel.

Valkyrie, azaz Valkűr egy imádnivaló macskakölyök, akinek a többi cicával ellentétben kifejezetten olyan pofija van, mint egy emberi arc.

Татьяна Расторгуева (@catsvillcounty) által megosztott bejegyzés,

Sztármacska a neten

Valkűr gazdája, Tatiana Rastorgueva számos fotót és videót is megosztott már kis kedvencéről az Instagramon. A képeket látva egyre több felhasználó kezdte el követni az oldalt. Olyannyira népszerű lett a négylábú, hogy már több, mint 45 ezer főre duzzadt az oldal követőinek száma.

Татьяна Расторгуева (@catsvillcounty) által megosztott bejegyzés,

Nem egyszerű megmondani, hogy mitől annyira emberi az arca Valkűrnek, de bárki, aki meglátja a képeit egyszerűen nem tud másra gondolni. Talán a furcsa szőrzet a fején, vagy a szokatlanul kis macskaszemei, esetleg ezek együttese az, amely a hasonlóság alapját képezi.

Te mit szólnál egy ilyen érdekes külsejű házi kedvenchez?

Татьяна Расторгуева (@catsvillcounty) által megosztott bejegyzés,

tudasfaja.com

loading...