Kezdőlap EZOTÉRIA Nézd meg a képet! – Szerinted melyik nő titkol valamit?

Nézd meg a képet! – Szerinted melyik nő titkol valamit?

Hirdetés

A testbeszéd több összetevőből áll, melyek között az arckifejezés, a kézmozdulatok és a testtartás is szerepelnek. A testbeszéd a legősibb kommunikációs forma és a legtöbb jegye mai napig fennmaradt és használatban van a kommunikációnk során. Pusztán a kéztartásunkból is sok dolgot ki lehet olvasni.

Nézd meg a fenti képet, és válaszd ki azt a pozíciót, amely szerinted hazugságról árulkodik. Olvass tovább és tudd meg, hogy a válaszod helye-es vagy sem.

Hirdetés

1# Kitárt karok

A legkisebb a valószínűsége, hogy egy ilyen kéztartással valaki hazudjon. Nem csak a karjai, de ráadásul a tenyerei is nyitva vannak. Ezt azt jelzi, hogy a hölgy valakivel őszinte kíván lenni.

2# Fülcimpa dörzsölés

Ez a pozíció nagyon gyanús. A hölgy dörzsöli a fülcimpáját, ráadásul el is tekint oldalra. Ez azt jelenti, hogy vagy hazugságra készül, vagy el akar titkolni valamit, de legenyhébb változatban is szépít az igazságon.

3# Karba tett kéz, áll érintés

Ez a hölgy nagyon is érdeklődik az iránt, amit hall és közben véleményt formál a hallottakról, amit hamarosan meg is fog osztani a beszélgetőpartnerével.

4# Kéz a száj előtt

A legegyértelműbb testbeszéd, amellyel valaki elárulja, hogy hazudik. A száj elé tett kéz öntudatlanul azt jelenti, hogy nem akarunk igazat mondani valakinek vagy titkolni akarunk valamit, amiről tudunk.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés