Kezdőlap EGÉSZSÉG Nem csak a láz mérésére szolgál ez a műszer! Erről neked is...

Nem csak a láz mérésére szolgál ez a műszer! Erről neked is tudnod kell!

Hirdetés

Dr. Broda Barnes találta ki ezt az otthon is elvégezhető nagyon egyszerű tesztet, amely segítségével bárki, bármikor leellenőrizheti a pajzsmirigy működését.

 

Hirdetés

Ötven évvel ezelőtt a doktor arra a következtetésre jutott, hogy a testhőmérséklet sok mindenre visszavezethető és nagyon fontos lenne rendszeresen ellenőriznünk azt. A közvetlenül az ébredés utáni hőmérséklet ellenőrzés a legjobb. Könyvében leírta hogyan működik a pajzsmirigy, és azt is, hogy nem megfelelő működés milyen betegségekhez vezet.

Ha te is szeretnéd megtudni a bővebb hátterét a pajzsmirigy betegségeknek, akkor itt megtekintheted:

http://www.tudasfaja.com/10-kevesbe-ismert-jele-hogy-baj-van-a-pajzsmirigyeddel/

Íme a Barnes-teszt

A teszthez semmi másra nem lesz szükséged, mint egy higanyos lázmérőre. Lefekvés előtt rázzuk addig a lázmérőt, amíg a higany szintje 35 C” alá nem csökken. Ébredést követően azonnal tegyük a lázmérőt a hónaljunkhoz és és tartsuk ott 10 percig. A normál testhőmérsékletnek 36,5 és 36,8 között kell lennie.

Azt fontos megjegyezni, hogy a hőmérsékletet befolyásolja a nők esetében a menstruáció és egyéb vírusos betegségek is.Ha a testhőmérséklet 36,5 alatti értéket mutat,

akkor pajzsmirigy alul működés van. A depresszió, a gyengeség, a fáradtság, a fertőzések, a krónikus fejfájás, memória zavar, hajhullás mind-mind a pajzsmirigy probléma tünetei közé tartoznak.

Ha a testhőmérséklet magasabb, mint 36,8,

akkor a pajzsmirigy működés túl gyors, vagy fertőzés van a szervezetben, ami hőemelkedést okoz. Javasoljuk azt, hogy ha nem vagyunk tudatában semmilyen fertőzésnek, vírusnak, akkor 3 egymást követő napon ismételjük meg a tesztet, és ha továbbra is ugyanolyan értéket kapunk, keressük fel orvosunkat.

Szerző:tudasfaja.com

 

Hirdetés