Kezdőlap EGÉSZSÉG DIÉTA ÉS FOGYÁS Neked milyen formájú a hasad? Nézd meg hogyan szabadulj meg tőle!

Neked milyen formájú a hasad? Nézd meg hogyan szabadulj meg tőle!

Mivel minden testalkat más és más, ezért ugyanaz a diéta nem felel meg mindenkinek, és ez különösen igaz a hasi zsírra is. A megszabadulása ugyanis nagy mértékben függ attól, hogy milyen az alakunk. Válassz egy rád leginkább hasonlító képet és olvasd el a tippünket!

1. has

Az ilyen típusú has akkor alakul ki, ha sok időt töltünk ülő helyzetben, bármilyen fizikai aktivitás nélkül. Az elfogyasztott édességek pedig mind csak súlyosbítják a helyzetet. Az ilyen esetben javasolt fogyókúrás tippek közül a legfontosabb, hogy elkerüljük az alkoholt, a szénsavas italokat és egészséges ételekkel kezdjünk el táplálkozni.

2. has

A stressztől ilyen has alakul ki. Ilyenkor gyakoriak lehetnek az emésztési problémák és a puffadás. Az egyetlen módja, hogy megoldjuk ezt a problémát, hogy nem hagyjuk ki az étkezéseket, felhagyunk a gyorsétteremmel és egészségesen kezdünk el táplálkozni.

3. has

Ez a has forma általában akkor fordul elő, amikor az étkezések után nincs aktivitás a szervezetben. Mindenképp be kell iktatni valamilyen mozgást a mindennapokba, ami lehet akár séta is. Az étrendben nagyon fontos a gyümölcslé és a zöldséglé, amelyek segítenek a cél elérésében.

4. has

Ha reggelente általában laposabb a has, de a nap folyamán mégis puffadás jelentkezik bármilyen befolyásoló tényező nélkül, akkor jelentősen változtatni kell az étrenden. A szerevetnek sok vitaminra és ásványi anyagokra van szüksége, mindenképp kerülni kell a zsíros ételeket.

Szerző: tudasfaja.com

loading...