Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Neked milyen a tenyered? Tedd össze a két kezed és fontos dolgokat...

Neked milyen a tenyered? Tedd össze a két kezed és fontos dolgokat tudhatsz meg!

Ha belenézünk a tenyerünkbe, láthatjuk, hogy milyen sok vonallal barázdált. A tenyérelemzőknek bőven van mit kiolvasniuk belőle és megtalálni az egyes vonalak és azok jelentősége közötti kapcsolatot.

 

Az egyik legfontosabb tenyérvonal a szívvonal, amely a tenyér szélétől kiindulva, a kisujj alatt haladva egészen a középső vagy mutatóujjig húzódik. Míg egyesek csak az egyik tenyeret elemzik, addig érdemes azt is megfigyelni, hogy a két tenyéren hogyan helyezkednek el ezek a vonalak egymáshoz viszonyítva.

Helyezd egymás mellé tenyérrel felfelé a két kezedet és figyeld meg, hogy a te szívvonalaid, hogyan állnak egymás mellett. A fenti képről válaszd ki azt, amely rád a leginkább igaz.

1 – A bal kéz szívvonala magasabban van

Az ilyen személyek nem hisznek abban, hogy a szerelem feltétlenül fontos tényező a boldog élethez és tökéletesen jól érzik magukat egyedül is. Éppen ezért képesek akármeddig várni arra, hogy megtalálják az igazit, ahelyett, hogy belerohannának egy kapcsolatba azért, hogy ne legyenek egyedül.

Olyan emberekhez vonzódnak, akik valamiben különböznek tőlük, például fiatalabbakhoz vagy jóval idősebbekhez, más nemzetiségűekhez, kultúrákhoz tartozókhoz. Nagyon magabiztosak, könnyedén átlendülnek a nehézségeken és képesek átverekedni magukat a kapcsolati gondokon, ha hiszik, hogy az igazi van mellettük.

2 – Egy szinten vannak a szívvonalak minkét tenyéren

A szerelem számukra nagyon fontos dolog és szeretnek hosszú távú kapcsolatban élni. Nem félnek időt és energiát szánni egy kapcsolatra, hiszen hisznek benne, hogy csak akkor működhet jól, ha tesznek érte.Racionális típusok, akik hisznek a rutin és a rendszerek fontosságában és nehezen viselik, ha valami változás következik be, különösen az utolsó pillanatban. Kedves, gondoskodó természetek, akik mindig segítő kezet nyújtanak a rászorulóknak.

3 – A bal tenyér szívvonala lentebb helyezkedik el, mint a jobb

Ezek a személyek idős lelkek. Bölcsebbek, mint azt koruk sejtetni engedi, egyedi látásmóddal rendelkeznek mindenről. Nem dőlnek be a modern világ trendjeinek, helyette a saját szabályaik szerint élnek, amely sokkal inkább hajaz a régi időkben tapasztalt tiszteletre és udvariasságra.

Nagyon intuitívek és szinte soha nem tévednek a megérzéseik. Sokkal jobban vonzódnak idősebb személyekhez romantikus és baráti kapcsolataikban is, mivel sokkal kényelmesebben érzik magukat az érettebb gondolkodásúakkal.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...