Kezdőlap EZOTÉRIA Neked milyen a hüvelykujjad: merev vagy hajlékony? Ezt árulja el rólad!

Neked milyen a hüvelykujjad: merev vagy hajlékony? Ezt árulja el rólad!

Hirdetés

Az alábbi személyiségteszt egy nagyon érdekes oldalról közelíti meg valódi énünket, ugyanis egy eddig kevésbé ismert oldalról segít még jobban megismerni önmagunkat.

 

Hirdetés

 

Nyújtsd ki az ujjaidat és az ellentétes kezed segítségével próbáld meg hátra hajlítani a hüvelykujjad. Vigyázat, kitörni azért nem kell! Nézd meg mennyire hajlik és olvasd el a hozzá tartozó leírást!

Hajlékony

Ha a hüvelykujjad rugalmas és hajlékony, akkor nem egy olyan személy vagy, aki mereven áll a változások előtt. Könnyen át tudsz siklani a stresszen és az aggodalmakon. Viszonylag mindent könnyen és egyszerűen elérsz az életben, rugalmas vagy másokkal szemben is. Ezzel a könnyed hozzáállással szinte vonzod az embereket, akik támogatnak is téged a siker elérésében. Nincs szükséged munkamániára ahhoz, hogy jó eredményeket érhess el.Merev

Ha a hüvelykujjad merev, akkor te egy konzervatív típus vagy, aki visszafogott és mindig figyelsz arra, hogy hogyan is viselkedsz. Nem tudsz rugalmasan és könnyedén alkalmazkodni a változásokhoz, ami ezért visszafogottá is tesz téged. Nem hallgatod meg mások tanácsát és véleményét még akkor sem, ha a közeli szeretteidről van szó. Kissé makacs természet is vagy, akivel a külvilág sokszor nehezen találja meg a hangsúlyt.

Rád igazak voltak a fenti állítások?

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés