Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Neked is van ilyen “V” betű a tenyeredben? Jól figyelj, ilyen sorsot...

Neked is van ilyen “V” betű a tenyeredben? Jól figyelj, ilyen sorsot szánt neked az élet!

Hirdetés

A tenyerünk tele van vonalak hálózatával és minden egyes vonalnak megvan a jelentése a tenyérjósok szerint. Sok érdekes dolgot megtudhatsz a tenyered rajzolata alapján. Egyes jósok elmondhatják neked, hogy milyen személynek látnak, és hogy milyen sikereket érsz el az életben, esetleg milyen jelentős események várnak még rád az utadon. 

 

Hirdetés

Ebben a cikkben azt fogjuk megnézni, hogy mit jelent az, ha te is találsz egy ‘V’ betűt a tenyereden, méghozzá egy adott helyen, a szívvonaladon.

A szívvonal a tenyéren látható 4 meghatározó vonal egyike, amely sokat elárulhat az adott személyről. A tenyérjóslásban a szívvonal segítségével fény derülhet az érzelmi élet történéseire és az egyén emberi kapcsolatainak jellemzőire. Rengeteg dolgot lehet megtudni egy emberről, anélkül, hogy ismernénk őt.

A szívvonal segítségével nem csak a jelenre és a jövőre vonatkozóan lehet megállapításokat tenni, hanem sokat ki lehet deríteni a múltbéli kapcsolatokról is.


Találsz ‘V’ betűt a szívvonaladon?

Ha te is találsz egy ilyen ‘V’ betűt a szívvonaladon, akkor az azt jelenti, hogy befejezetlen ügyed van az életedben, amit még mindenképpen meg kell tenned, el kell érned. A személyes fejlődésedre is utalhat. Azok, akik rendelkeznek a ‘V’ betűvel az életben szerencsére, sikerekre és gazdagságra számíthatnak.

Igazán áldott vagy, hiszen fantasztikus emberekkel sikerül körbevenned magad és te magad is egy igazán páratlan barát vagy. Könnyen ismerkedsz és olyan megbízható személyeket vonzol be az életedbe, akik mindig melletted lesznek és támogatni fognak téged az életed jó és rossz szakaszaiban is.

A szerencse is melletted áll. A nevedet ott fogod hagyni a világban. Olyan benyomást teszel az emberekre, hogy nem tudnak téged elfelejteni. Nagy dolgot fogsz véghezvinni az életben. Ha eddig úgy érzed, hogy még semmi számodra jelentőset nem tettél le az asztalra, ne aggódj, hiszen az bármely életkorban bekövetkezhet.

tudasfaja.com

Hirdetés