Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Neked hány vonal van a csuklódon? Ez téged is nagyon meg fog...

Neked hány vonal van a csuklódon? Ez téged is nagyon meg fog lepni!

Hirdetés

A csuklón található vonalakat úgynevezett karkötővonalaknak nevezzük. Különleges spirituális jelentéssel bírnak ezek a vonalak, képesek ugyanis megmondani az adott személy egészségét, jólétét és szerencséjét.

 

Hirdetés

A vonalakat mindig a kéz felől kezdjük el számolni a kar irányába. Ha a legelső vonal egyértelműen látható és töretlen, akkor 23-28 életévet, a második csuklóvonal 46-56 életévet, a harmadik 69-84 életévet és a negyedik 84 életévet jósol nekünk.

Lássuk melyik vonal mit jelent!

Első csukló vonalA legfontosabb vonal, ha különálló és mély, akkor jó egészségi állapotot jellemez. Ha a sor eleje halvány vagy kissé hiányos, akkor a nők esetében nőgyógyászati problémákra való hajlamosságot jelöl, például nehézkes teherbe esés, szabálytalan menstruáció. Férfiak esetében ha a vonal első fele töredezett, az prosztata problémákra utal, valamint jelenthet húgyúti bajokat is.

A második csukló vonalAkinek a második vonal is jól kivehető a csuklóján, az gazdagságra jólétre és boldogságra számíthat az életben. Mindez csak abban az esetben igaz, ha ez a második sor töretlen.

A harmadik csukló vonal  

A karrierhez és a sikerhez kapcsolódik. Egy befolyásos személyt jellemez, akinek a vonala egyenesnek és töretlennek kell lennie.A negyedik csukló vonal  

Általában párhuzamosan helyezkedik el a harmadik csukló vonallal és azt erősíti, stabilizálja.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés
loading...