Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Neked hány gyereked van? Ilyen karmát cipelsz egy életen át!

Neked hány gyereked van? Ilyen karmát cipelsz egy életen át!

A gyerekek születése- aki hisz benne- nem a véletlen műve, pontosan meg van írva mikor kell szülővé válnunk.

Neked hány gyereked van? Lássuk milyen a karmád az életedre nézve! 

0 gyerek

Az élet még mindig nem érte el a rád szabott célját, tervei vannak veled, amit csak úgy érhetsz el, ha egyenlőre még mindig magadra koncentrálsz száz százalékban. Légy türelmes, ha már várod a gyermekáldás örömét és vedd észre a jeleket, amiket neked szántak!

1 gyerek

Szerető szülő vagy, aki úgy félti egyetlen gyermekét, mintha a világ legnagyobb kincsére vigyázna. Nagyszerű ember vagy, amit sokszor nem értékelnek az emberek eléggé. Tanulj meg nem foglalkozni másokkal és irányítsd az életed úgy, ahogyan az neked és a családodnak jó. Légy egy kicsit alkalmazkodóbb, hagyj lentebb a makacsságodból és néha próbáld meg elengedni magad.

2 gyerek

Egy igazi családkép van megírva a sorsodban! Szerető társ és két boldog gyermek! Mindig próbálj meg olyan nevelési képet mutatni a gyermekeid felé, amit talán a te gyerekkorodból hiányoltál. Nem csak te tanítasz majd nekik, hanem ők tanítanak meg téged sok mindenre! Személyiséged akkor fejlődik ki teljesen, amikor a 2. gyermeked is megszületik, akkor érzed csak azt, hogy teljessé vált az életed.

3 gyerek

A te sorsod küldetése, hogy szülő légy! A 3 egy spirituális szám, amit az Univerzum a szerencse és a beteljesedés miatt adott neked. Sok rossz dolog ér az életben, de valahogy mindig talpra tudsz állni, ebben pedig a 3 gyermeked adja neked a legtöbb erőt. Néha talán meg is feledkezel picit róluk, erre figyelj mindig, hogy ez ne fordulhasson elő!

tudasfaja.com

loading...