Kezdőlap EZOTÉRIA Ne higgy neki! Csillagjegye elárulja milyen férj lesz valójában a választott férfiból!...

Ne higgy neki! Csillagjegye elárulja milyen férj lesz valójában a választott férfiból! Jól meggondoltad?

Ez a cikk biztosan sok hajadon lányt fog érdekelni, hiszen nincs is annál fontosabb dolog, mint, hogy megtudni, vajon nyugodtan kimondhatjuk-e a boldogító igent.

Ha kíváncsi vagy, milyen férj lenne a jelenlegi párodból, olvasd el az alábbiakban!

1.Bika

Nagyon közel áll az ideális férjhez, ha hozzá mész feleségül, soha nem fogod megbánni a döntésed. Stabil, és nyugodt légkört biztosít a családja számára, és mindent meg fog tenni azért, hogy boldogak legyetek.

2.Nyilas

Sokat dolgozik azért, hogy boldoggá tegye a feleségét, és a családját. Néha kissé féltékeny lehet, de ez csak azért van, mert fél, hogy esetleg elveszít.

3.Halak

Ideális partner lehet számodra, nagyon jó választás. Anyagi, és szerelmi szempontból is nagyon kiegyensúlyozott életed lehet, ha Halak férfit választasz társadul. Sokat jelent számára a család. Nagyon kreatív, soha nem fogsz mellette unatkozni.

4.Bak

Ő egy született tökéletes férjtípus. Romantikus, de tele van szerelemmel, közben pedig arra törekszik, hogy mindent megtegyen partnere anyagi biztonságáért is.

5.Oroszlán

Barátnak, és férjnek is kiváló. Ha egy Oroszlánhoz mész férjhez, egész életedben boldog, és kiegyensúlyozott leszel.

6. Rák

A Rák férj azoknak a nőknek ideális, akik inkább otthonülős típusúak. Így ketten együtt harmonikus kis csapatot fogtok alkotni, de azért néha nem árt, ha egy kis társasági életet is éltek.

7.Ikrek

Az egyik leghűségesebb csillagjegy, egész életedben ott lesz melletted, de cserében természetesen elvárja, hogy te is gondoskodj róla. Ha úgy érzi, hogy átvered, vagy nem tiszteled eléggé, akkor nagyon bosszúálló tud lenni.

8. Skorpió

A Skorpió férj a biztonságot teljes mértékben meg fogja neked adni az életben. Ha odaadóan szereted, akkor nagyon jó férj lesz, de bármilyen kisebb nemtetszés erős jellembeli változást tud kiváltani belőle.

9.Kos

Vele aztán vigyázni kell, nem igazán a monogám kapcsolatokról híres. Törekszik arra, hogy hűséges maradjon, de a legkisebb kísértésnek sem tud ellenállni.

10. Szűz

Ő az a férj, aki minden kívánságodat teljesíti. Tiszteletben tartja, és imádja a női nemet, és mindent megtesz azért, hogy boldog, és kiegyensúlyozott életetek legyen.

11.Vízöntő

Nem mindig tudja egészen pontosan, hogy mit akar az élettől. Sokszor egészen mást tesz, mint, amit gondol vagy mond. Tele van mindig tervekkel, de ezeket sokszor nem valósítja meg. Csalódást okozhat!

12. Mérleg

Az egyetlen probléma az lehet vele, hogy nagyon nagy szíve van. Furán hangzik, de ez egyszerre lehet pozitív, és negatív tulajdonság is. Sokszor helyezi előtérbe a családjával szemben más személyek (főleg nők) problémáit.

tudasfaja.com

loading...