Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ne állj bosszút, hagyd, hogy a karma végezze el a piszkos munkát!

Ne állj bosszút, hagyd, hogy a karma végezze el a piszkos munkát!

Az életünkben minden megtörtént esemény és minden tettünk egyfajta összefüggésben áll, amely a karmához köthető. A karma egyik legfontosabb törvénye ugyanis az, hogy mindenki visszakapja azt, amit másokkal szemben tesz.

 

Felfigyeltél már arra, hogy a környezetedben vannak olyan emberek, akikkel csak jó dolgok történnek és vannak olyanok, akikkel sorozatosan csak a rosszak? Vajon mindkét oldal megérdemli azt, amit kap?

A karma törvénye szerint minden cselekedetünk egy annak megfelelő következménnyel jár, illetve minden, ami történik a világban, az maga egy következmény, vagyis valamilyen oknak az okozata.

A karma tágabb értelemben cselekedet, tett, mű. Minden tényezőre vonatkozik, ami a világban történik, és következménnyel jár.

Vonatkozik az akciókra, reakciókra, általában a világ törvényei által irányított aktív természeti folyamatokra, eseményekre, az élettelen létezők hatásaira, az emberi és állati cselekvésre, de az embernél fejlettebb, magasabb szinten álló lények, istenek, szellemek megnyilatkozásaira is.

Minden aktivitás, azaz ok okozatot szül, és minden ok előzőleg létrejött okozatból eredeztethető. Így jön létre az ok-okozati összefüggések végtelen hálózata.

A karmát nem szabad összekeverni a sorssal, de az eleve elrendeléssel, és az újraszületés tanával sem.

Ezek mindegyike önmagában más jelentéssel bír, bár az újraszületés (reinkarnáció) tanának fontos része a karma.

Nos, a karma törvénye pontosan ezen alapszik, vagyis, ha önzetlenül cselekszel jót másokkal, akkor téged is ez vár majd. Elkerülnek a gondok, a problémák, boldog időszakok következnek az életedben és pozitív változásokon mész majd keresztül.

Olyan emberektől kapsz majd szeretetet, kedvességet és segítséget, akiktől nem is várnád, az egész Univerzum szeretettel fordul majd feléd és céljaid felé.Ennek a fordítottja is így működik. Ha ellenséges vagy, gyűlölködsz másokkal szemben, nem önzetlenül adsz, a rosszindulat vezérli a tetteid, vagy szándékosan rosszat okozol más embereknek, akkor te is ezt fogod visszakapni az élettől.

Kisebb-nagyobb szerencsétlenségek, károk érnek majd, sokat bosszankodsz majd, elfordulnak tőled az emberek, nem találod majd a boldogságod. Egyetlen módja annak, hogy változtass ezen nem más, mint változtatni önmagadon és tetteiden.

Szerző: tudasfaja.com

loading...