Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp szeptember 8. szombat – Egy nagy találkozás vár rád a...

Napi horoszkóp szeptember 8. szombat – Egy nagy találkozás vár rád a mai napon, ami eldönt mindent!

Ha ma van a születésnapod: Ebben az évben egy olyan fázisba lépsz az életedben, ahol mindent sokkal tisztábban fogsz látni. Nem leszel olyan ömlengő, mint a múltban, a személyiséged jó irányban fejlődik és ennek köszönhetően könnyebb lesz elérned a céljaidat. Mások is melléd állnak, hogy segítsenek téged ebben.

Ha egyedülálló vagy, nem kell messzire menned, hogy az igazival találkozhass. Lehet, hogy a legközelebbi parkolásod során botlasz bele egy igazán kedves és vonzó idegenbe. A váratlan dolgok fogják meghatározni az eseményeket. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a kedveseddel egy igazán fontos, közös célon munkálkodtok.

Kos

Valaki elmondja neked, hogy mennyire értékes vagy. Ez a személy nem érdekből cselekszik, egyszerűen csak a tudtodra akarja hozni, hogy mit érez irántad. Mások nagyon közlékennyé, őszintévé és sebezhetővé válnak. Légy nagyon figyelmes.

Bika

Szeretnél részt venni egy délutáni programon, aminek erős hangot is adsz. Mások egyáltalán nem akarnak visszatartani, mindössze arra kérnek, hogy megfontoltan dönts. Sikerül átadnod magad a pillanatnak és áramlani az eseményekkel.

Ikrek

Kész vagy kiállni magadért, de úgy tűnik, hogy nem találsz fogadóképes közönségre. Inkább maradj csendben és készülj fel bármilyen felmerülő vitára. Nincs szükséged segítségre, hogy véghez vidd egy tervedet, de néhány javaslat azért elkélhet.

Rák

Tele vagy tettvággyal. Koncentrálj az elintézendő dolgaidra, hogy később felszabadulhass. A nap második felében egy baráti összejövetel aranyozhatja be a kedvedet. Oldódj fel a szórakozásban.

Oroszlán

Intézz el néhány hívást reggel olyan dolgokkal kapcsolatban, amik igazán érdekelnek. Megvan a képességed, hogy bármilyen helyzetet helyén tudj értelmezni. A délután során nagy beszélgetésbe elegyedhetsz valamelyik szeretteddel, ami mindkettőtöknek jót fog tenni.

Szűz

Egy eléggé nehézkes beszélgetésbe fogsz bonyolódni egy számodra fontos személlyel és bár mindig jól kijöttök egymással, most kifejezetten követelőzővé válik. Próbáld meg függetleníteni magad a hangulatától és rájönni, hogy mi hajthatja őt.

Mérleg

A környezeted teljesen máshogyan fog rád tekinteni, ahogy kitörsz a megszokott hangulatodból. Valakinek a hirtelen akciója aggodalommal fog eltölteni. Szeretnél belenyugodni ebbe a helyzetbe és hagyni elülni a dolgokat kettőtök között.

Skorpió

Sokkal feszültebb leszel, mint gondolnád. Egy ismerősöd váratlan lépést tesz az irányodba, ami vitát szülhet kettőtök között. Vizsgáld meg a helyzetet és azt, hogy mivel szolgál számodra. Lehet, hogy érdemes volna kicsit kikapcsolni, kimozogni magadból a dolgot.

Nyilas

Heves természeted és akaraterőd jól fog jönni egy felmerülő vad szituációban. Lehet, hogy új sportba kezdesz vagy egy új és érdekes társasággal ismerkedsz meg, ami számos érdekes élmény tartogat. Harag ütheti fel a fejét egy múltbéli esemény miatt.

Bak

Vedd számba, hogy milyen feladataid vannak és azt, hogy mivel szeretnél a legjobban foglalkozni. Egyeztesd össze őket. Egy különösen kreatív személy kelti fel a kíváncsiságodat és próbálsz több időt tölteni vele, hogy jobban megismerhessétek egymást.

Vízöntő

Fogadd el egy barát vagy rokon visszajelzését és használd fel a fejlődésed javára. Intézd el a szükséges telefonokat és feladatokat a napod elején, hogy a délutánt már a barátaid vagy a családod társaságában tudd tölteni.

Halak

Fizesd be a számláidat, tudd le minden kötelező kiadásodat, hogy tisztában légy vele, mekkora kereted marad a kedvteléseid finanszírozására. Sokkal többet vagy képes adni másoknak, mint azt gondolod. Higgy magadban sokkal erősebben.

tudasfaja.com

loading...