Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp szeptember 22. – Ez a nap csodálatos dolgokat tartogat!

Napi horoszkóp szeptember 22. – Ez a nap csodálatos dolgokat tartogat!

Hirdetés

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

 

Hirdetés

Kos

Ne aggódj, ha össze vagy zavarodva és kicsit ködös az elméd a mai napon, hiszen ez most teljesen természetes. Mindamellett épp ez a hatás fogja feldobni a képzelőerődet a romantikus életedben.

Bika

Ez nem a legideálisabb nap egy fontos anyagi döntés meghozatalához. Légy óvatos a vásárlással, hiszen nagy lesz a csábítás, hogy túl sokat költs egy luxus holmira.

Ikrek

A jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitásnak köszönhetően nem kizárt, hogy megnövekedik benned az elszökés iránti vágy, amellett pedig hajlamos leszel zavart lenni a kommunikációdban.

Rák
Halványan ugyan, de nem fogod túl jól érezni magad a mai napon. Ne aggódj miatta, hiszen ez egy röpke hangulati változás lesz, amely miatt kétszer meggondolod a döntéseidet legalább.

Oroszlán

Egy barát, különösképp egy női ismeretség kellemetlenséget fog okozni egy közös vagyon vagy valamilyen adóssággal kapcsolatban. Ne higgy el mindent, mit hallasz.

Szűz

A kommunikációdban légy teljesen egyértelmű, különösen nőismerőseiddel, azok közül is legfőképp a nálad idősebbekkel. Nagyon egyszerű lesz belegabalyodnod a mondandódba és összezavarodnod.


Mérleg

Kétszer is ellenőrizd az utazással kapcsolatos terveidet. Ne add be a derekadat sokkoló híreknek a mai napon, hiszen valaki szándékosan akar majd félrevezetni. Egyesek nem olyan őszinték, mint gondolnánk.

Skorpió

Kétszer is ellenőrizd egy közös vagyonnal vagy örökséggel kapcsolatos iratokat, hiszen magadat és másokat is megtéveszthetsz minden szándék nélkül.

Nyilas
Semmi komoly dologgal kapcsolatban ne akarj a mai napon döntésre jutni, mert most sok dolgot könnyen félreértelmezhetsz. Talán nem is fogod tudni pontosan, hogy mire bólintasz rá.

Bak

Légy nagyon tiszta és világos a kommunikációdban, hiszen a környezeted könnyen félreértelmezhet téged, vagy akár fordítva is. Ne dőlj be az érzelmes történeteknek.

Vízöntő

Ha a mai napon csalódsz a romantikus kapcsolatodban, az azért lehet, mert az elvárásaid nem realisztikusak. A másik, hogy talán nem is fejezted ki azokat.


Halak

Valami zavart okozó dolog történik otthon. Ha segítesz valakin az szép dolog, ám ne hagyd senkinek, hogy kihasználjon és naivnak nézzen.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés