Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp szeptember 21. péntek – Ezen a dolgon kell ma változtatnod,...

Napi horoszkóp szeptember 21. péntek – Ezen a dolgon kell ma változtatnod, hogy ne kerülj bajba!

Ha ma van a születésnapod: Biztos leszel magadban és képes arra, hogy egyik vitát kezeld a másik után. A változás felértékelődik a szemedben és sokkal jobban fogsz hinni benne, mint eddig bármikor. Megtanulsz igazán bízni magadban. Úgy érzed, mintha sokkal kevésbé állítanál kihívás elé másokat.

Ha egyedülálló vagy, nagyon népszerű leszel a potenciális jelöltek körében. Sokkal több választási lehetőséged lesz, mint gondoltad volna. Ha párkapcsolatban élsz, a kedveseddel olyan közelségben lesz részetek, mint az elmúlt időszakban soha. Fejezd ki őszintén a vágyaidat.

Kos

Sok energiádat elveszi egy pénzügyi helyzet. Egy kollégának nehézségei adódnak a feladatai ellátása közben. A főnököd hangvételének megváltozása le fog sokkolni. Maradj meg olyan lazának, amennyire csak lehetséges.

Bika

Hajlamos vagy átadni a labdát a többieknek. Egy barátság virágozni látszik a felszaporodott interakcióitok miatt. A gondolataid az egészséged körül járnak. Érdemes volna elgondolkoznod egy étrend változtatáson.

Ikrek

Engedj be több játékosságot a napodba, de csak azután, hogy a legfontosabb feladataidat már letudtad. Gyakran viselkedsz kiszámíthatatlan módon. Segítsd a pozitív légkör megteremtését egy baráttal. A kettőtök közti kommunikáció hozzá fog járulni a jóllétedhez.

Rák

Szeretnél megoldani egy ügyet, amely a mindennapi életedet befolyásolja. Hagyj lehetőséget a kölcsönös támogatásra egy olyan személlyel, akivel gyakoriak az interakcióitok vagy sok a közös munkátok. Maradj laza egy beszélgetésben, főleg, ha egy probléma megoldásán dolgozol.

Oroszlán

Kifejezetten szerencsés leszel egy beszélgetésben, mivel a többiek egyet fognak érteni veled. Hagyd nyitva az ajtót, lehetőséget teremtve a folytatására. Szeretnél közös megegyezésre jutni mindenkivel. Gondoskodó oldalad segít egy barátnak megnyílni.

Szűz

Változtatni szeretnél annak érdekében, hogy jobban érezhesd magad a bőrödben. Le fogsz döbbenni egy kolléga döntésén. A tetteidet valószínűleg le fogja utánozni egy olyan személy, aki nagyra értékeli a lelkes hozzáállásodat és az előadói képességedet.

Mérleg

Maradj a helyzet magaslatán, de ne várd el magadtól a lehetetlent. Talán megkérhetnéd egy barátodat, hogy segítsen neked. Maradj összhangban a vágyaiddal. Egy családtag gyakran kizökkenthet, erre figyelj oda.

Skorpió

Elég kritikus leszel a körülményeidet tekintve és egy új irányba szeretnél elindulni. Egy beszélgetés sokkal egyszerűbb lesz, amikor a másik fél megérti, hogy mik az igazi szándékaid. Olyan időszakba lépsz, ahol inkább a megfigyelő szerepet kívánod felvenni.

Nyilas

Ne akarj egy barátot eltolni magadtól csak azért, mert nem értesz egyet az elképzeléseivel. Ne légy féltékeny erre a személyre csak azért, mert képes jobb megoldásokat találni. Határozd meg magadban, hogy mire számítasz a közeljövőben egy kapcsolatodtól.

Bak

Valaki rajtad tartja a szemét és figyeli, hogy hogyan reagálsz bizonyos helyzetekben. Lehet, hogy nem fog tetszeni egy váratlan dolog, ami a magánéletedben felmerül. Vedd észre, hogy ezzel most nem tudsz harcolni és inkább haladj az árral.

Vízöntő

Valaki számít a jóindulatodra. Ne hagyd, hogy bárki rávegyen olyasmire, amitől kényelmetlenül érzed magad. Függetlenítsd magad ettől a kapcsolattól, ha szükségesnek látod. Maradj képben, senki nem szereti, ha manipulálják.

Halak

Egy négyszemközti beszélgetés kapcsán sok információhoz juthatsz egy kulcsfontosságú személyről. Egyelőre ne ítélj elhamarkodottan. Adj magadnak időt, hogy alaposan át tudd gondolni a dolgokat.

tudasfaja.com

loading...