Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp szeptember 20. – Ezt kell ma kerülnöd csillagjegyed szerint!

Napi horoszkóp szeptember 20. – Ezt kell ma kerülnöd csillagjegyed szerint!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

 

Kos

Egy barát támogatásért fordul hozzád és te nagyon szívesen segítesz neki. Sőt mi több, te is profitálsz abból, ha segítesz, különösen azokon, akik nem tudnak segíteni magukon.

Bika

Ha a jelenlegi munkád túl sok fejfájást okoz neked, akkor ez a mai napon elegendő motiváció lesz arra, hogy végre tovább lépj egy olyan pozícióba, ami sokkal jobban illik hozzád. Ne ess kétségbe amiatt, hogy vajon találsz-e új lehetőséget. Többet is fogsz, mint gondolnád.

Ikrek

Nagy terveid vannak a mai napra, amelyeket szeretnél kivitelezni, de figyelj, nehogy túlhajtsd magad, különösen, ha más érdekében történik a dolog. Mindamellett, mikor volt utoljára, hogy elmentél egy jót szórakozni?


Rák

A romantikus kapcsolatodban azt kapod, amit elvársz? Ha a válaszod erre a kérdésre bizonytalan, akkor talán ideje volna egy kis önvizsgálatnak, hogy megfogalmazd magadban, mit akarsz ettől a kapcsolattól. Azzal nem árthatsz magadnak, ha a megérzéseidet követed.

Oroszlán

A párod vagy valaki, aki közel áll hozzád, a segítségedet fogja kérni és az a kedves gesztus, amit nyújtasz, a te lelkednek is jót fog most tenni. Ugyanakkor légy óvatos a nagy követelőzéssel. Teljesen rendben van nemet mondani, ha nem akarsz valamit megtenni.

Szűz

Talán úgy érezheted magad, mint egy fej nélküli csirke, aki rohangászik fel-alá, de ennek nem kell feltétlenül így lennie egész nap. Tudod te jól, hogy mi igényli az azonnali figyelmedet. Amellett pedig győződj meg róla, hogy kompenzálva van-e az igyekezeted.

Mérleg
Ha egy romantikus kapcsolat nem okoz annyi boldogságot, amennyit megérdemelsz, akkor valóban ragaszkodnod kell hozzá? Ne bosszankodj sokat a múlt miatt, mert az igazi figyelmesség már úton van feléd, ezzel pedig új lehetőségek is érkeznek.

Skorpió

Ideje, hogy elengedd a múlt történéseit, ugyanis akadályoznak abban, hogy jól tudj haladni előre az utadon. Nem kell a régi sztorikat pörgetned a fejedben újra és újra. Most van itt az idő, hogy átírd a történetedet.

Nyilas

Elmélázol azon, hogy mit szeretnél, ugyanakkor számba veszed azt is, ami kézzel foghatóan előtted van. Miközben jó dolog az optimizmus, nem szabad annyira a fellegekbe ragadnod, hogy ne tudd megkülönböztetni az álmokat a valóságtól. Beszélj egy baráttal, aki segíthet.

Bak
Megérdemelsz egy kis kényeztetést, úgy, hogy közben ne érezz lelkiismeret furdalást miatta. Ha egy barát többet vár el tőled, mint amit meg tudsz adni, ne érezd kényszer alatt magad. A munkában jó irányba fordulhatnak a dolgok.

Vízöntő

Nem érzed magad túl optimistának magad a karriered szempontjából, ám nem szabad azon rágódnod, ami nem sikerül jelenleg. Az új lehetőségek hamarosan megmutatkoznak előtted, légy türelemmel. Addig is foglald le magad olyasmivel, ami feltölt.


Halak

Semmi baj nincs azzal, ha egy lehetetlennek tűnő álomban hiszel. Ha bármit is tenned kell most, hát azt, hogy jobban ragaszkodj hozzá, mint bármikor. Amúgy meg ki mondta egyáltalán, hogy lehetetlen? Hamarosan rájössz, hogy mennyi erő lakozik benned, amikor valóra váltod a dolgot.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...