Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp szeptember 14. péntek – Akár kapcsolatban élsz, akár szingli vagy,...

Napi horoszkóp szeptember 14. péntek – Akár kapcsolatban élsz, akár szingli vagy, most nagyon figyelj!

Ha ma van a születésnapod: Ebben az évben javulni fog az anyagi helyzeted. Annak ellenére, hogy hajlamos vagy nagyobb összegeket kiadni, még mindig lesz elegendő pénzed. Bár ez a fajta hozzáállás káoszt is okozhat hosszabb távon. Használd a józan ítélőképességedet és maradj két lábbal a földön.

Ha egyedülálló vagy azt érzed, hogy már szívesen megállapodnál. Légy türelmes és várd meg az igazit. Ha párkapcsolatban élsz, a kedveseddel mindent megosztotok egymással. Fecsegtek, viccelődtök és mély beszélgetéseket is lefolytattok. Ez megerősíti a kapcsolatot.

Kos

Egy kapcsolatod felhevül vagy egy új fog elkezdődni. A másik fél nagyon odáig lesz réted. Maradj nyitott, de ha úgy érzed, hogy tudod teljes mértékben viszonozni, akkor mondd el neki őszintén. Ne vegyél mindent készpénznek, amit hallasz.

Bika

Szokatlanul rugalmas vagy másokkal való interakcióid közben. Egy jelentőségteljes beszélgetés a semmiből bukkanhat fel. elegendő időt kell szánnod arra, hogy elérj valamit, amit igazán akarsz. Pozitív gondolkodásod mindenhová elkísér.

Ikrek

Vizsgáld meg alaposan az anyagi helyzetedet. Légy annyira pontos, amennyire csak lehet, különösen, ha néhány nagyobb kiadás keresztezi az utadat. Tégy erőfeszítést arra, hogy kicsalogass egy rokont vagy barátot a csigaházából, aki tart a reakciódtól.

Rák

Mások gyakran vonzódnak feléd, de a mai napon ez kifejezetten jellemző lesz. Egy szituáció a magánéletedben biztonságot eredményez és segít, hogy megtaláld a helyes utat. Egy nézeteltérés közted és egy barátod között csak még jobban megerősíti a látásmódodat.

Oroszlán

Kifejezetten boldog leszel, hogy a hét végéhez érsz és jó rezgés vesz körül téged. Szunyókálj egy jót, ha úgy érzed, hogy arra van szükséged. Egy hozzád közel álló személy tudja jól, hogyan nyugtasson meg és töltse fel az elemeidet.

Szűz

Használd ki a nappali órákat. A meetingek, amelyeken részt veszel, pozitívan alakulnak és energetizálnak. Jó hírekre számíthatsz. Elgondolkozol egy nagyobb beruházáson, de előtte ajánlott alaposan átgondolni a dolgot.

Mérleg

Koncentrálj az igazán fontos dolgokra a munkahelyeden és a közösségedben is. Nálad lesz az irányító szerep. Alaposan gondolj át egy problémát, mielőtt cselekednél. Egy kollégád nagy hatással lesz rád. Kövesd a hatodik érzékedet.

Skorpió

Szeretnél kiállni az álláspontod mellett, de előbb érdemes megvizsgálnod a környező perspektívákat is. A megérzéseid megsúgják, hogy mi az igazán fontos és segíteni fognak eliminálni a problémát. Tartsd meg magadnak a gondolataidat egy ideig.

Nyilas

A négyszemközti interakciók nagyon fontossá válnak. Egy beszélgetés során egy barátod kerül domináns szerepbe, de erre a személyre számíthatsz, hiszen nem érdekbarát. Intézz hívásokat és kérdezz, ha úgy érzed, hogy egyes javaslatok túl zavarosak.

Bak

Mások mindenféle dologgal felkereshetnek téged. Számos meetingen kell részt venned és helyettesítésre is sor kerülhet. Vegyél részt aktíven egy brainstormingban és prioritások megvitatásában. Néhány fontos változtatást tervezel. Az idő a te kezedre fog játszani.

Vízöntő

Próbáld meg a nagy képet figyelni, különösen, ha egy személy a környezetedben nehezen kezelhetővé válik. Koncentrálj és dolgozz ki új megoldásokat. Meg fogsz lepődni a pozitív eredményeken. Egy utazás lehetősége terjeng a levegőben.

Halak

Négyszemközti interakciók pozitív légkört alakítanak ki a körülötted. Add át magad a pillanat hozta örömöknek és élvezd egy szeretted jószívűségét. Egy élénk beszélgetés számos alternatívát felkínál majd. Ahogy látni fogod egy szituáció nem fekete vagy fehér.

tudasfaja.com

loading...