Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp szeptember 14. – Bika, Ikrek, Szűz, Rák, Mérleg, Nyilas, Skorpió,...

Napi horoszkóp szeptember 14. – Bika, Ikrek, Szűz, Rák, Mérleg, Nyilas, Skorpió, Oroszlán : ez a hétvége mindent megváltoztat!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

 

Kos

Minél inkább próbál nyomást gyakorolni rád a környezeted, hogy meghozz egy döntést, neked annál több időt kell adnod magadnak gondolkozni. Mutasd meg nekik, hogy te vagy a saját főnököd és nem más.

Bika

Abban az esetben, ha dolgoznod vagy munkával kell foglalkoznod a hétvégén, biztos lehetsz benne, hogy jutalomban részesülsz majd érte. Ne feledd azonban, hogy az elvek fontosabbak a pénznél.

Ikrek
Ne aggódj amiatt, ha valami a mai napon nem jön össze. Ez csak az univerzum jelzése lesz arra, hogy nem szabad sürgetni a dolgokat. Minden a maga idejében érkezik az életedbe. Ez a késedelem talán éppen a te érdekedben dolgozik.

Rák

Nagyszerű, hogy az önbizalmad nagy, de emiatt ne ess abba a hibába, hogy olyasmit ígérsz, amit nem tudsz betartani. Nem vetít rád jó fényt, ha egyik nap garantálsz valamit, majd a másik nap lemondod.

Oroszlán
Ha szeretnél különlegessé válni és nyomot hagyni a világban, akkor légy őszinte az ambícióidat illetően és tudasd másokkal, hogy hol látod magad 5 vagy akár 10 év múlva. A tervezés fontos, élesen tartja az elmét.

Szűz

Lévén a Nap és a Mars még mindig a jegyedben, rengeteg energia, motiváció és kitartás van benned. Remek helyzetben vagy most és az elkövetkező hetekben a vagyonod gyarapításán fogod törni a fejed.

Mérleg

Néha a legjobb út a továbblépéshez, ha először teszel hátrafelé egy lépést, megtisztítod a gondolataid, elhagyod a felesleges terheket, amelyeket a múltad hagyományozott rád, és amelyekre már semmi szükséged.

Skorpió

Hagyd, hogy a szeretteid megtudják, hogy érzed magad jelenleg. Különösen akkor, ha nem érzed magad jól. Néha még neked is szükséged van egy kis lelki támogatásra, de addig nem kapod meg, amíg nem teszed meg az első lépést.


Nyilas

Nem kétséges, hogy tudod, mi kell a sikerhez, ám a siker hamarabb jön és tovább is tart, ha nem nyerésben és vesztésben gondolkodsz. Dolgozz úgy másért, mint magadért és mindenki nyerni fog.

Bak

Néha túl szerény vagy az eredményeidet illetően és ezen túl kell jutnod végre. Nem sok ember van a világon, aki teljesen elégedett az életével, szóval, ha ez neked sikerült, hát élvezd bátran a sikeredet.

Vízöntő

Viták merülhetnek fel egy közös ingatlannal és/vagy örökséggel kapcsolatban. Mindeközben minden vágyad elutazni valahová, hogy kikapcsolhass. Nem kell a világ végére gondolni, elég, ha egy szomszéd várost vagy falut nézel meg magadnak.


Halak

Olyan sok dolog történik most az életedben, hogy könnyedén elterelődhet a figyelmed a teljes képről. Szánj időt arra, hogy végiggondold, merre is tartasz valójában. Tökéletes terv szerint alakul az életed vagy csak sodródsz?

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...