Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp október 8. – Ha te is ennek a jegynek a...

Napi horoszkóp október 8. – Ha te is ennek a jegynek a szülöttje vagy, ma csodás dolog történik veled!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

 

Kos

Ideje, hogy őszinte beszélgetést folytass le a pároddal vagy valakivel, aki közel áll hozzád. Ha szeretnéd megerősíteni a kapcsolatotokat, akkor fontos, hogy elmondd, mit érzel. Ne feledd, hogy az is erősségről árulkodik, ha mersz sebezhetővé válni.

Bika

Egy beszélgetés sokat könnyíthet a helyzeteden, legyen szó munkával kapcsolatos vagy magánéleti problémáról. Nem kell mindig a hőst játszanod. Ha segítségedre van szükséged, kérj. Ha meg akarsz szabadulni egy lelki tehertől, beszélj róla.

Ikrek

Ha romantikus érdeklődést tanúsítasz valaki iránt, akkor a kommunikáció a legjobb eszközöd, hogy előre vidd az eseményeket. Ne félj attól, ami a legjobban megy neked és beszélj. Ha nem tudsz dönteni valamivel kapcsolatban, bízz a megérzéseidben.

Rák

Úgy tűnik, hogy az univerzum azt akarja, lépj ki a komfortzónádból egy kicsit. Ha ezt megteszed, új hobbit vagy egy új kreatív projektet találhatsz magadnak. Lehet, hogy valamihez visszatérsz, amit parkoló pályára állítottál a múltban.


Oroszlán

Egy családdal, otthonnal kapcsolatos ügy jár a fejedben, ami arra sarkallhat, hogy beszélgetést kezdeményezz valakivel, akivel együtt élsz. Ketten megoldást fogtok tudni találni a problémára és megerősödhet a kapocs köztetek.

Szűz

Mindaz a kemény munka, amit az elmúlt időszakban befektettél egy projektbe, végre kifizetődik, ugyanis sokan fognak hozzád fordulni a szakértelmed miatt, ez pedig extra pénzt is jelent számodra. Ezen felbuzdulva, talán még jobban felturbózod majd a képességeidet.

Mérleg

A pénzen jár az eszed a mai napon, ami azt jelenti, hogy ötletelni fogsz, hogyan szerezz még többet belőle, esetleg hogyan tegyél félre ügyesebben. Ideje, hogy jobban odafigyelj rá, mire költöd a pénzed és ebből mi a szükségtelen luxus.

Skorpió

Ha a színfalak mögött már egy ideje egy projekten dolgozol, talán lassan eljön az ideje, hogy bemutasd a világnak. Ha úgy érzed, hogy szükséged van néhány segítő kézre, akkor ne félj kérni. Csak bölcsen, ne engedj teret a kételkedésnek.

Nyilas

Nem vagy híján a barátoknak, ám mostantól sokkal megfontoltabb leszel azzal kapcsolatban, hogy kire szánod az értékes idődet. Ez nem azt jelenti, hogy remete módba kapcsolsz, viszont ha valaki társasága terhes lesz számodra, akkor felszámolod a kapcsolatot.


Bak

A szakmai életed kap egy nagyobb löketet, mivel egyre több lehetőség mutatkozik meg előtted a kapcsolataidon keresztül. Már egy ideje nem jöttél össze a barátokkal, így nem ártana, ha felkeresnéd őket és megtudnád, hogy kivel mi újság. Néhány jó hír is befuthat hozzád.

Vízöntő

Reflektorfénybe kerülsz a karrieredet illetően, mivel lehetőséged lesz egy befolyásosabb tömeg előtt szerepelni. Az emberek szeretnék hallani a mondandódat, szóval győződj meg róla, hogy megfelelően adod át a gondolataidat.

Halak

Most, hogy pontosan tudod, mi a vágyad, mindent hajlandó leszel megtenni azért, hogy ezt el is érd? Az nem lesz elég, ha csak álmodozol róla. Ideje, hogy erőfeszítéseket tegyél meg annak érdekében, hogy az álom valósággá váljon. Lehet, hogy utazást és új tapasztalatokat is igényel a dolog.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...