Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp október 20. – Vízöntő, Rák, Ikrek, Mérleg, Kos, Bika,...

Napi horoszkóp október 20. – Vízöntő, Rák, Ikrek, Mérleg, Kos, Bika, Nyilas, Bak rossz hírünk van!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

 

Kos

Érzed a mély kapcsolódást az univerzummal és a mai napon külön köszönetet fogsz mondani Istennek mindazért a kegyért, amiben részesít. Kedveskedni fogsz szeretteidnek és szívesen költesz is rájuk.

Bika

A nosztalgia a mai napodat energikussá fogja varázsolni. Minden gondod, amit az élet az utadba sodor megsemmisül hatékony készségeidnek köszönhetően. Bármin is dolgozz most, tudd, hogy közel a siker.

Ikrek

Szakítasz a rutinokkal és egy laza utazást iktatsz a napodba, hogy fel tudd tölteni az elemeidet. Kedves gesztusokat fogsz elnyerni az ellenkező nem egyik képviselőjétől. Ha szeretsz valakit, a mai napon tedd meg a lépéseket, hogy erről ő is értesüljön.

Rák

Habár teljes elkötelezettséggel végzed a munkádat, rád szabott feladataidat, egy feljebbvalód ezt nem fogja értékelni. Ne vedd a szívedre és semmiképpen se szomorkodj miatta. Legvégül úgyis sikert aratsz a bátorságod és kitartásod miatt.

Oroszlán
Szerelem, tisztelet és minőségi idő együtt – ez talán a tökéletes recept a boldog családi élethez. Szánj időt a szeretteidre és mutasd ki nekik, mennyire fontosak számodra. Amit cserébe kapsz érte, megfizethetetlen.

Szűz

Az életben a fordulópontok rendkívül fontosak, nekünk pedig annyi a dolgunk, hogy jobban megértsük azokat. Ki fogsz teljesedni a mai napon abban, amit csinálsz, bármi is legyen az. Anyagi ügyeid első helyre kerülnek.

Mérleg
A mai napon egy teljesen más ember leszel, tele életerővel és lelkesedéssel. Képes leszel arra, hogy kreatív képességeidet kamatoztasd. Gondolkozz el a továbbtanuláson. Akár dönthetsz is ezzel kapcsolatban.

Skorpió

El fognak halmozni bókokkal a mai napon, amely növeli az önbizalmat és végre nem fogod kevesebbnek érezni magad másoknál. Azt azért ne engedd, hogy a fejedbe szálljon a dicsőség. Figyelj oda a szavaidra, amikor kommunikálsz.

Nyilas

Légy bölcs a szavaidban és hős a tetteidben a mai napon. Jó hírekre számíthatsz anyagi ügyeidet illetően. Talán kicsit lassabb tempót veszel fel, de ez nem akadályoz meg abban, hogy élvezd barátaid, családod társaságát.

Bak

Nem megfelelő tervezés miatt, nem fogsz tudni úgy élvezni egy programot, ahogy szeretted volna. Tanulj a hibádból, hogy többé ne fordulhasson elő. Ha váratlan pénzösszeghez jutsz, ne ess a költekezési vágy csapdájába.

Vízöntő
Vannak napok, amikor szomjazod a tudást, az információkat és ez a mai pont egy olyan lesz. Lehet, hogy felborítod a programjaidat azért, hogy azt tedd, amihez spontán, hirtelen kedved támad.

Halak

Anyagilag egy remek lehetőség kerül az utadba, amelyben okosan kell majd eljárnod. Mindamellett eléggé be fogsz zárkózni a mai napon és különösen nagy örömöd leled majd a közösségi oldalakban. Azért a valós világról se feledkezz meg.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...