Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp október 20. szombat – Az éved legizgalmasabb napja vár rád!

Napi horoszkóp október 20. szombat – Az éved legizgalmasabb napja vár rád!

Ha ma van a születésnapod: Nem számít, hogy hányszor buktál el az elmúlt időszakban, a következő 12 hónapban sikerrel fogsz járni. Eljön a te időd és el fogod érni azt, amire már oly régóta vágysz. Csak abban légy biztos, hogy valóban ezt akarod-e.

Ha egyedülálló vagy, a romantika bimbózni kezd az életedben. Olyanban lesz részed, amit eddig még sosem éltél át. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel gyakran merültök bele élénk beszélgetésekbe. Tudd, hogy teljesen rendben van, ha bizonyos dolgokat érintően eltérő véleményen vagytok.

Kos

Ideje pontot tenni egy párkapcsolati probléma végére. A szövevényes megközelítési mód nem a te asztalod. Légy olyan nyílt és őszinte, amilyen mindig is szerettél volna lenni.

Bika

Ne akarj semmit félbehagyni a házimunkával vagy egyéb feladataiddal kapcsolatban, mert később fogják megbosszulni magukat. Olyan időszakban fog lecsapni rád, amikor egyáltalán nem lesz időd vele foglalkozni. Tudd le most.

Ikrek

Ez az éved legproduktívabb időszaka és kifejezetten kreatív gondolatok áramlanak a fejedbe. Tereld el a gondolataidat az érzelmekről és fókuszálj azokra a tevékenységekre, amelyek igazán feltöltenek most téged.

Rák

Semmi értelme drámázni egy krízis miatt. Egyes emberek élvezik, ha apró-cseprő problémák miatt fontosnak érezhetik magukat, de te nem az a típus vagy. Ne pazarold az idődet buta megnyilvánulásokra.

Oroszlán

A kommunikációs szektorodban kozmikus aktivitás tapasztalható és verbálisan kifejezetten agresszív lehetsz, amit te talán észre sem veszel. Figyelj oda, hogy kinek és mit beszélsz. Légy kedves, az semmibe nem kerül, sőt, még nyerhetsz is vele.

Szűz

Azt hiszed, hogy most bármit megúszhatsz és egy bizonyos mértékig talán igazad is van, de nem kell direkt keresni a veszélyt. Az elmúlt időszakban égi védelemben volt részed, de a túlzott önbizalmad még mindig bajba sodorhat, ha nem figyelsz.

Mérleg

A bolygók aktivitásának köszönhetően energikus és dinamikus leszel, szóval, ha valaki azt várja tőled, hogy lassíts le és ne legyenek nagy elvárásaid, akkor az csalódni fog. Tudod, hogy mit akarsz és teszel is érte.

Skorpió

Hajlamos vagy most ott is problémát látni, ahol semmi ilyesmiről nincs szó. Juss ezen túl valahogy és ne akard mindenből a legrosszabbat kihozni. Mi az, ami mindig jókedvre derít? Tedd azt, tereld el a figyelmedet!

Nyilas

Talán megvan a hatalmad arra, hogy a kívánalmaid szerint mozgasd a környeztedben lévő embereket, de nem szabad elszállnod. Könnyen bevonzhatsz egy olyat, aki hasonlóan működik, és akkor bajban leszel.

Bak

Igen, képes vagy rá, hogy elérj a csúcsra és az, aki ebben nem hisz, az elkövetkező napokban nagyot koppanhat. Túl sokáig várakoztál a leálló sávban, miközben a többiek szélsebesen haladtak előre. Most te jössz.

Vízöntő

A bolygók szerint megvan a lehetősége annak, hogy egy partnered, akivel jelenleg üzletelsz, rászedjen. Légy résen és emlékezz, hogy nem minden arany, ami fénylik.

Halak

Az emberek a véleményedtől függetlenül azt fogják tenni, amit ők akarnak és jobb, ha minél hamarabb elfogadod ezt a tényt. Ha kell egy mottó erre a hétvégére az legyen ez: Élni és élni hagyni.

tudasfaja.com

loading...