Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp október 15. – Rákok, Halak, Vízöntők, Bikák, Szüzek, Kosok, Nyilasok...

Napi horoszkóp október 15. – Rákok, Halak, Vízöntők, Bikák, Szüzek, Kosok, Nyilasok ez a ti napotok lesz!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

 

Kos

Ha egy személyes kapcsolatodon gondolkozol mostanában, rá gondolva mi jut eszedbe: feltölt, vagy inkább leszív téged? A mai napon erre kell válaszolnod. Emellett a kemény munkád végre kifizetődik. Megkapod végre azt, amit akarsz.

Bika

Úgy érezheted, hogy nagyon sok dolog nyomja egyszerre a válladat, ami azért lehet, mert sokat többet vállalsz magadra, mint kellene, mégpedig azért, hogy másokat kisegíthess. Az egyetlen kérdés az, hogy rajtad ki fog segíteni?

Ikrek

Egy remek lehetőség fog felbukkanni előtted, köszönhetően a kreativitásodnak. Ha pénz vagy szerződés kerül előtérbe, vizsgáld át jó alaposan a feltételeket. Egy romantikus kapcsolatodban egyenlő az adok-kapok köztetek?

Rák

A párod, egy kollégád vagy valaki, akivel együtt élsz túlságosan követelőző lesz a mai napon. Miközben szinte nehezedre esik nem megadni másoknak, amit kérnek tőled, a mai napon az lesz a dolgod, hogy magadra szánj időt.


Oroszlán

Úgy érezheted, mintha egyszerre 10 irányból húznának, ami talán így is van. Miközben fontos, hogy elintézd a feladatokat a tennivalóid listáján, nem kell, hogy közben teljesen feldarabolódj és zaklatottá válj. Lépj egyet hátra és találd meg a középpontodat.

Szűz

Ha egy romantikus kapcsolat gyengíti a magabiztosságodat, tudd, hogy nem kell hagynod ezt a személyt eluralkodni fölötted. Szerezd vissza az erődet és ismerd fel, hogy mennyire csodás vagy úgy, ahogy vagy.

Mérleg

Egy otthonnal vagy családdal kapcsolatos ügy olyannyira fel fog zaklatni, hogy a magabiztosságod is csorbát szenvedhet és megkérdőjelezed a hitedet a képességeiddel kapcsolatosan. Nem hagyhatod, hogy ez a hozzáállás eluralkodjon rajtad.

Skorpió

Túlságosan leköt a múlt és az, hogy melyek azok a dolgok, amelyek nem alakultak jól az életedben? Ideje, hogy 180 fokos fordulatot tégy és a pozitív aspektusokra fókuszálj. Kezdj el ismét hinni magadban.

Nyilas

Úgy érzed, hogy többet kellene tenned másokért, különösen egy barátért, ám tudnod kell, hogy nagyon vékony határ húzódik a nagylelkűség és az önfeláldozás között. Más szavakkal, tartalékolj energiát magadnak is. Eközben egy ajándék vagy pénz, amire vártál egy ideje, megérkezik.


Bak

Érzékenyebb leszel a mai napon, mint általában, ami aggodalmat szül benned azzal kapcsolatban, hogy mások hogyan tekintenek rád. Miközben persze fontos, hogy elnyerd mások tiszteletét, azért nem kell teljesen kifordulnod magadból.

Vízöntő

Hagyod, hogy a félelmeid eluralkodjanak rajtad, ha a céljaid eléréséért dolgozol? Ha így van, bízz benne, hogy a dolgok érted dolgoznak, még ha most nem is látod így. Gondolkozz el azon, milyen korlátozó hiedelmeid vannak, amelyektől meg kellene szabadulnod.

Halak

Ha egy barátság nagyon leterhel, akkor talán ideje volna, ha elválnának útjaitok, ahelyett, hogy megpróbáljátok erőltetni a kapcsolatot. Másik dolog: a reményeiddel, vágyaiddal kapcsolatban soha ne veszítsd el a hitedet. Egy anyagi kudarc csak átmeneti.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...