Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp október 11. csütörtök – Egy kollégáddal nagyon vigyázz ma!

Napi horoszkóp október 11. csütörtök – Egy kollégáddal nagyon vigyázz ma!

Hirdetés

Ha ma van a születésnapod: Valami okból kifolyólag a szenvedélyed a tetőfokára hág, és jövőre ilyenkor azt fogod észrevenni, hogy olyan dolgokban is benne lesz a kezed, ami nem sokat jelent már számodra. Egy vezetői szerep vár rád. Ne próbálj ellenkezni, ez a te végzeted.

Ha egyedülálló vagy egy érzelmi átalakuláson fogsz keresztül menni. Próbálj meg még nem elköteleződni a potenciális felek felé. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel úgy tűnik, hogy mesteri szinten űzitek az egyezkedést. A kommunikáció a kulcsa a kapcsolatotoknak.

Hirdetés

Kos

Kísértést fogsz érezni, hogy féktelenül belemerülj az önkényeztetésbe, de meg fogod bánni. Nem oldhatsz meg úgy problémákat, hogy a pénzedet költöd. az valójában csak ront a helyzeteden. Itt az ideje, hogy őszintén bevalld magadnak, miért van mindig szükséged figyelemelterelésre.

Bika

Teljesen rendben van, hogy a munkádra és a karrieredre koncentrálsz, a lényeg, hogy ne hanyagold teljesen a kapcsolataidat. A bolygók azt sugallják, hogy valakinek, aki érzelmileg közel áll hozzád, segítségre van szüksége a mai napon.

Ikrek

Egy kollégád sok terhet akar rád pakolni a mai napon és semmi kétség, hogy te ebből majd vissza akarsz adni neki. Ne tedd. Valószínűleg ilyen reakcióra számítani fog, így triviális dolgokból is képes lesz nagy ügyet kerekíteni. Ne hagyd magad.

Rák

Óvatosan kell viselkedned egy hatalmi helyzetben lévő emberrel a mai napon. Tegyél meg bármit, amit kell ahhoz, hogy jó pozícióban maradhass, csak ne válj közben lábtörlővé. Ha hagyod magad, megnehezítheti az életedet.

Oroszlán

Egy barátod olyat fog mondani neked, amit nagy valószínűséggel nem akarsz hallani. Természetesen rajtad múlik, hogy hogyan reagálsz. Akár tettetheted is, hogy nem jelent semmit, amit hallottál. Nem éri meg jobban belemenni a dologba.

Szűz

Valaki a mai napon szemtelenkedni próbál veled és ettől egyáltalán nem lesz jó kedved. Akár vissza is vághatnál, de valóban háborúzni akarsz? Biztosan nem. Foglalkozz inkább olyan dolgokkal, amik az idődre érdemesek.

Mérleg

Az egók a mai napon egymásnak feszülhetnek. A véleménykülönbségek sokkal fontosabbnak fognak tűnni, mint amilyen komolyak valójában. Jobb, ha nem hagyod magad nagyon belekeverni és a vita hamar el fog ülni.

Skorpió

Légy kedves azokkal, akikkel a mindennapi életedet megosztod. Ebbe az is beletartozik, hogy bevallod, ha valamit elrontottál, amivel kapcsolatban igazad is lesz. A legfontosabb most az otthonodban uralkodó harmónia fenntartása.

Nyilas

Lehetséges, hogy most nem akarnád felkavarni az állóvizet és olyat mondani, amiről tudod, hogy másokat felzaklat, de rossz ötlet volna hazudni arról, hogy mit tartasz helyesnek. Az őszinte természeted miatt kimondod, amit akarsz, nem foglalkozva a következményekkel.

Bak

A tökéletesség egy olyan idealizált állapot, amit soha senki nem tud elérni. Minél hamarabb képes vagy ezt elfogadni, annál boldogabb lehetsz. Valami, amit elterveztél nem alakult túl rózsásan? Nem baj, a lényeg az, hogy nem adod fel.

Vízöntő

Valaki hozzád fog fordulni a munkahelyen segítségért és te nem hagyod cserben. Mindazonáltal ne hagyd, hogy mindent veled csináltasson, miközben ő csak hátradőlve lógatja a lábát. Segíthetsz, de ne vegyél át minden terhet.

Halak

Kifizetődő lesz, ha ma kevesebb bizalmat szavazol meg egy olyan embernek, aki hatalmi pozícióban van. A bolygók azt sugallják, hogy csak be akarna palizni téged, de te amúgy is könnyen felismered a csalást.

tudasfaja.com

Hirdetés
loading...