Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp november 8. péntek – Van egy rossz hírünk több csillagjegynek!

Napi horoszkóp november 8. péntek – Van egy rossz hírünk több csillagjegynek!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Nagyon ügyesen fogsz tudni hatni a mai napon egyszerre több emberre, szóval, ha meg akarsz nyerni az ügyednek egy egész csoportot, akkor ne késlekedj, hanem még ma állj eléjük egy megfelelő beszéddel.

Bika

Különösen ambiciózus leszel a mai napon és ez segít elérned azt, amit kitűztél magad elé. Egyfajta finomsággal és bájjal eléred azt, hogy az emberek ne tudjanak neked ellenállni. Éppen ellenkezőleg, nyitott ajtók várnak rád.

Ikrek

Térj el a megszokott rutinodtól a mai napon. Egy utazás most nagyon jó hatással lenne rád, hiszen az ismeretlen környezet mindig stimulál téged és amúgy is vágysz egy kis változatosságra. A tanulás sem áll messze tőled, amiben szintén részed lehet.

Rák

Nagyon diplomatikus leszel a mai napon és képes leszel nyerni egy megosztott tulajdonú ingatlan, örökség, biztosítás vagy adósság ügyében folytatott vitában. Amit akarsz, megszerzed és az emberek el is fogadják ezt.

Oroszlán

Barátaiddal és kollégáiddal való kapcsolatod vidám, szeretettel teli lesz. Mindenki felfokozott hangulatban van a környezetedben és készen áll egy kis mókára. Mostanáig egy kissé türelmetlen voltál valakivel kapcsolatban, de szerencsére már az is kezd elhalványulni.

Szűz

Nagyon szorgalmasan fogod végezni ma a munkádat, aminek köszönhetően sokat haladsz előre. Nem csak a saját erőfeszítéseidnek köszönhető ez a siker, hanem annak is, hogy tudod, melyik munkát kinek érdemes delegálni. Szerencsére nem bánja senki.

Mérleg

Nagyszerű nap ez egy randevúra, vagy barátokkal való találkozásra, hiszen péntek van. Szervezz programot, menj társaságba, ruccanj el egy mini vakációra, élvezz különféle sporteseményeket. Tégy róla, hogy jól szórakozhass.

Skorpió

Szívesen kötöd le magad otthon dekorálással vagy renoválással. Családi szóváltásokban őszintén fogsz megnyilvánulni, de nem leszel erőszakos, ezért mások is könnyen azonosulnak majd a gondolataiddal.

Nyilas

Ez egy nagyszerű nap lesz azok számára, akik értékesítési, művészeti területen dolgoznak, tanítanak vagy írnak, mivel remekül ki fogják tudni fejezni magukat. Egyenes, határozott és közvetlen leszel, de nem fogod túlzásba vinni. Az emberek kíváncsiak lesznek a mondandódra.

Bak

Készen állsz arra, hogy keményen dolgozz a mai napon és remélhetőleg ezzel fel is fogod tornázni a fizetésedet, bevételedet. Mivel anyagi helyzetedben pozitív változást tapasztalsz meg, ezért szívesebben költekezel majd, de figyelj oda, hogy csak bölcsen add ki a pénzed.

Vízöntő

Rengeteg energiád lesz ma, ami bearanyozza majd a napodat. Könnyedén élére állsz majd a csapatodnak és örömmel vezeted őket, ők pedig szívesen követnek majd. Szerencsére nem azért, mert főnökösödsz és erőszakoskodsz, hanem azért, mert hisznek benned.

Halak

Némi színfalak mögötti történés fogja elvonni a figyelmedet, ami mellesleg igazán izgalmas dolog lesz. Kétségtelen, hogy valamilyen tiltott dologra kell gondolni, mint például egy romantikus affér. Bármi is legyen, vevő leszel rá.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...