Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp november 21. – A mai naptól egy nagy törés kezdődik...

Napi horoszkóp november 21. – A mai naptól egy nagy törés kezdődik az életedben! Neked mit hoz ez?

Ha ma van a születésnapod: Ideje, hogy bízz a megérzéseidben, még akkor is, ha egyes barátaid próbálnak lebeszélni róla, mondván akkor minden rosszabbra fordulhat. Az élet csupa öröm kell, hogy legyen, nem pedig munka, szóval légy pozitív és vesd bele magad.

 

 

Ha egyedülálló vagy, akkor bőven lesz lehetőséged „válogatni” a potenciális jelöltekből. Mások nagyon vonzónak találnak téged. Ha párkapcsolatban élsz, egyre jobban fogjátok élvezni a kedveseddel a kettesben töltött időt. Utazzatok el valahová, menjetek el vacsizni, kalandozzatok.

Kos

A helyzet magaslatán fogsz állni. Azonnal ki tudod fejezni, ami benned lakozik és azonnal akcióba is lendülsz azért, amit el akarsz érni. Egy Kos mindig első kell, hogy legyen.


Bika

Az elkövetkező pár nap csodás lesz tele érdekes programokkal, hogy még a legelcsigázottabb Bikákat is aktívan tartsák. Mondd, amit szeretnél, tedd, ahogyan jól esik. Senki nem fog panaszkodni és senki nem is merne.

Ikrek

Úgy tűnik, annyi választási lehetőséged lesz, hogy nem fogod tudni eldönteni, melyikkel haladj tovább. De miért kellene most azonnal választanod? Azok a lehetőségek még egy jó darabig ott lesznek. Hagyj időt magadnak és gondold át alaposan.

Rák
Itt az ideje, hogy tudasd egy barátoddal, nem tudod tovább kihúzni a csávából, ha belekeveredik még egybe. Neked sem pénz van a bőröd alatt és a türelmed is véges, szóval győződj meg róla, hogy ezt ő is tudja.

Oroszlán

Ha megkérdőjelezed a motivációdat és a módszereidet, akkor talán nehéz lesz elkezdened, szóval jobb, ha megkétszerezed az erőfeszítéseidet és hagyod, hogy a hited a jó irányban vezéreljen. Semmi értelme meggondolnod magad ilyen kései fázisban.

Szűz

Ha képes vagy nyitott maradni egy barát vagy rokon javaslatára, akkor talán rajta tudsz maradni a helyes úton. Régóta keresed az okot, hogy bekapcsolódhass valamibe és ez lesz most a legjobb alkalom rá, hogy kamatoztasd a tehetségedet.

Mérleg

Ha valamit szeretnél a mai napon kimondani, csak mondd, és ne foglalkozz a következményekkel. Lehet, hogy meg fogod sérteni vele egy barát érzéseit, de maximum csak azért, mert az igazat mondod. Néha nyersnek kell lenni ahhoz, hogy az üzenet tisztán átmenjen.

Skorpió

Egy barátnak támogatásra van szüksége és neked kérdés nélkül meg kell adnod. Számos alkalom volt már, hogy ő állt ki melletted, szóval most eljött a te időd. Ha jót teszel másnak, az neked is jól fog esni.

Nyilas

Amit ma hallani fogsz nem fog örömmel eltölteni, de legalább tudod, hogy hányadán álltok. A Nap a te jegyedben van, ami meg fogja adni számodra a bátorságot ahhoz, hogy szembeszállj egy olyan helyzettel, amelytől a múltban elmenekültél.

Bak
Az elméd tele van zseniális ötletekkel, de úgy tűnik, hogy hajlamosak egymás útjába állni. A feladatod ma az, hogy rendezd őket sorba fontosságuk szerint és egyszerre csak eggyel foglalkozz. Így legalább néhányat biztosan teljesíteni tudsz.

Vízöntő

Valaki igazán új és érdekes személy fog az életedbe lépni és a jelenléte nagy hatással lesz rád. Lehetséges, hogy ez lesz az az ember, aki katalizátorként fog működni az életedben és segít téged, hogy az életed egy pozitív irányba kormányozd el.

Halak

Te vagy a csillagjegyek közül az egyik legkedvesebb, de amit ma mondani fogsz, néhány embert le fog döbbenteni. Egyesek mellesleg nem lesznek túlságosan meglepve, hiszen már látták benned a változást az elmúlt napokban. Nem fojthatod vissza az érzelmeidet örökké.

tudasfaja.com

loading...