Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp november 13. – Halak, Mérleg, Rák, Ikrek, Oroszlán, Vízöntő, Nyilas,...

Napi horoszkóp november 13. – Halak, Mérleg, Rák, Ikrek, Oroszlán, Vízöntő, Nyilas, Skorpió, Bak

A csillagok mai állása szerint néhány jegy szülötte legyen óvatos a hét utolsó napján, nagy kísértés fenyegeti ugyanis őket!

 

 

 

Kos

Most nagyon költekezős kedvedben vagy és ezzel semmi gond nincs, mindaddig, amíg van miből. De ha nem ez a helyzet, akkor jobb, ha visszaveszel, mert komoly pénzügyi gubancba keveredhetsz miatta.

Bika

A bolygók azt javasolják, hogy a napi rutin cselekvések helyett, mint az időben evés (ami persze fontos), helyezz nagyobb hangsúlyt a lényegesebb dolgokra. Ne feledd, a szeretet teszi kerekké a világot.

Ikrek

Valamilyen rutin feladat, ma nagyobb figyelmet fog igényelni, ezért nem fogod tudni a felelősséget kiadni a kezedből. Végezd el a munkát te magad, így lesz a legbiztosabb. Hidd el, a megbecsülés sem marad el.

Rák

Nagy a kísértés, hogy jelenetet rendezz valami miatt, de ez biztos, hogy jó ötlet? A bolygók arra figyelmeztetnek, hogy a visszafogottság lesz ma a legjobb stratégia. Intézd el higgadtan a dolgokat, úgy sokkal jobb eredményre tudsz jutni.


Oroszlán

Munkaadóid és egyéb hatalmi helyzetben lévő személyek árgus szemekkel fognak figyelni, úgyhogy jobb, ha összekapod magad és a legjobb formádat hozod. Egy kis erőfeszítéssel sokra viheted és végül a csúcson találod majd magad.

Szűz

A szórakozás szektorodban ma különös kozmikus aktivitás mutatkozik, amely izgalmas élményekre hívja fel a figyelmet. Ez viszont csak akkor következhet be, ha hajlandó vagy nyitottá válni. Ne kérdezz másokat, hogy mit kellene tenned, csak kövesd a belső hangot.

Mérleg

Az egód eddig túlságosan elnyomva érezte magát és a felszínre törhet, ami nem baj. Néha ledobhatod magadról a tökéletesség köntösét. Jobb nyíltan átbeszélni egy konfliktust, mint visszafojtani a feszültséget.

Skorpió

Nyújtsd ki a kezed valaki felé, akinek szüksége van rá. Tudod, hogy kiről van szó és azt is, hogy miért érzi magát így. Néhány kedves szó is nagyon sokat jelenthet, talán többre nincs is szükség.

Nyilas

Miért húzod fel magad annyira egy ügyön, ami igazából nem is olyan fontos? Legyen szó bármiről, próbáld meg visszafogni magad, mert a dolog kezdi a kapcsolatodat is negatívan befolyásolni.

Bak

Bármit megkapsz, amire csak gondolsz a mai napon, szóval jobban teszed, ha pontosítod az álmodat és hagyod, hogy az univerzum tegye a dolgát az érdekedben. Elég, ha tiszta szíveddel hiszel benne és sikerülni fog.

Vízöntő
A legfontosabb, hogy úgy bánj az emberekkel, ahogyan szeretnéd, hogy veled is bánjanak. Felejtsd el a régmúlt konfliktusait, hogy kinek volt igaza és ki tévedett. Fordulj mindenki felé szeretettel és meglátod, hogy mennyivel jobban fogod érezni magad.

Halak

Nem biztos, hogy a legbölcsebb dolog most valami olyat csinálni, ami tiltott, még ha nagyon csábító is. Az tény, hogy szabad akarattal rendelkezel, de ha mégis balul sülnek el a dolgok, tudd, hogy senkit, csakis magadat hibáztathatod.

tudasfaja.com

loading...