Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp november 12. kedd – Ha Nyilas, Mérleg, Oroszlán, Halak, Rák,...

Napi horoszkóp november 12. kedd – Ha Nyilas, Mérleg, Oroszlán, Halak, Rák, Bika, Kos, Vízöntő vagy Szűz vagy, nagyon figyelj!

Ha ma van a születésnapod: Ne aggódj amiatt, hogy az elmúlt évben mennyi bakit követtél el, hiszen az elkövetkezőben bőven jóvá fogod tenni. Ezután készen állsz rá, hogy magabiztosan haladj tovább az életben.

Ha egyedülálló vagy, használd ki az idődet randizásra. Ha találkozol valakivel, aki szimpatikus, akkor adj neki elég időt, hogy jól megismerhesd. Ha párkapcsolatban élsz, sokszor fogod azt érezni, hogy a kedvesed nem ért meg.

Kos

Valaki meg fogja kérdőjelezni a hitedet és a véleményedet valamivel kapcsolatban, te pedig mindent elkövetsz majd annak érdekében, hogy megvédd azokat.

Bika

Néhány igazán fontos feladat vár rád és bármennyire is szeretnél megfeledkezni róluk és valami érdekesebbel tölteni az időt, most nem lehetséges. Előbb a kötelességek, aztán a szórakozás.

Ikrek

Ha olyan Ikrek vagy, aki szereti a kihívásokat, akkor a mai nap megadja a lehetőséget. Állsz elébe, de a kudarc szót nem vagy hajlandó elismerni. Csak ügyesen!

Rák

Követned kell a megérzéseidet a mai napon, még akkor is, ha mindenki más az ellenkező irányba halad. Néha kifizetődő, hogy a belső hangot kövesd, bármi is történjék körülötted. Szeretsz függetlenedni.

Oroszlán

Légy kedves mindenkihez a munkában és a magánéletben is. Talán mások nem annyira melegszívűek hozzád, de ez számodra irreleváns kell, hogy legyen. Az egyetlen, ami számít, hogy te a jóságot válaszd.

Szűz

Elég a szórakozásból, ideje komolyan venned a céljaidat. Nem mindenki fogja elismerően a válladat veregetni, de ők nem is olyan okosak, mint te vagy.

Mérleg

Talán kísértést érzel, hogy megoszd a véleményedet, de a bolygók most azt sugallják, hogy ne tedd. Főleg akkor ne, ha olyan Mérleg vagy, aki képtelen befogni, ha már egyszer kinyitott a száját. Ha kétségeid vannak, ne mondj inkább semmit.

Skorpió

A pénzügyi szektorodban tapasztalható kozmikus aktivitás arra sarkall, hogy húzd szorosabbra a nadrágszíjat, ami nem rossz dolog. Az élet oly kegyes volt hozzád az elmúlt időben, hogy talán megfeledkeztél róla, milyen limitált forrásból élni.

Nyilas

A legfontosabb dolog a mai napon az, hogy ne élj vissza a hatalmaddal, olyan emberekkel szemben, akik fontos információk birtokában vannak. Ezekre szükséged lesz még később.

Bak

A nyomás egyre nagyobb lesz rajtad, de semmi esély, hogy el is nyomjon. Erős jegyként nem fogod hagyni, hogy a kihívás kifogjon rajtad. Sok erő lakozik benned.

Vízöntő

Akikkel élsz és dolgozol, most úgy tűnik, hogy minden egyes javaslatot megvétóznak, amit teszel. Biztosan frusztráló, de nem hagyhatod, hogy elvegyék a kedvedet. Attól, hogy nem értenek veled egyet, még nem kell visszatáncolnod.

Halak

Hatalmas dráma formálódik a környezetedben, viszont te nagyon ügyesen el tudod kerülni, hogy személyesen belebonyolódj a dologba. Viselkedj bölcsen és a végén hasznot is húzhatsz magadnak a helyzetből.

tudasfaja.com

loading...