Kezdőlap EZOTÉRIA Napi horoszkóp március 29. – Nagy szerencséje lesz néhány csillagjegynek!

Napi horoszkóp március 29. – Nagy szerencséje lesz néhány csillagjegynek!

A csillagok állása szerint ezen a napon a legtöbb csillagjegy nem fog unatkozni. Vagy a munka, vagy a család, vagy pedig az énidőd, és a már-már kötelező pihenés tölti ki minden percét. A lényeg, hogy a lehető legjobban érezd ma magad!

 

Kos

Az az érzésed, mintha az egész világ összeesküdött volna ellened, pedig hidd el, hogy ez nem így van. Ha egy kicsit megnyugodnál, és más szemmel néznéd a dolgokat, máris minden könnyebb lenne. A másik nagyon fontos dolog, amit meg kell tenned, próbáld fejleszteni egy kicsit az önbizalmad.

Bika

Hidd el, nem is olyan rossz egyedül lenni, mint amennyire elsőre tűnhet. A mai napot szenteld egy kicsit önmagadnak. Pihenj, olvas, kapcsolódj ki, sétálj, szépítkezz. Mindenkinek szüksége van egy kis énidőre. Így legalább fel tudsz majd készülni a következő napok megmérettetéseire is.

Ikrek

Itt az ideje, hogy eldöntsd, mire is költöd a megspórolt pénzed. Ez a nap alkalmas lesz arra, hogy elintézz egy pár befektetéssel kapcsolatos telefonhívást. Gondolj arra, hogy a pénz, amit kiadsz, sokszorosan fog megtérülni, és mindenképp azt a célt szolgálja, hogy elégedett legyél.

Rák

Légy egy kicsit spontánabb, ma végre kipróbálhatnád azokat a dolgokat, amikre évek óta csak vágyakozol. Élj úgy minden percet, mintha ez lenne az utolsó, teljes lényeddel élvezd az életet. Ne stresszelj, ne mérlegelj sokat!


Oroszlán

Ma egy kicsit úgy tűnik, mintha feje tetejére állt volna a világ. Azonban mielőtt negatív, és kritikus hangulatot alakítanál ki magad körül, nyugodj meg, és inkább fogadd el, ez ma egy ilyen nap. Mára ne tervezz semmi nagyot, inkább hagyd a dolgokat egy másik, szerencsésebb napra.

Szűz

Kissé nyugtalanító híreket kaphatsz a szeretteid felől, és dühös vagy, hogy nem lehetsz minden percben mellettük. Próbálj távolból segíteni, hívd fel telefonon, és nyugtasd meg őket így amennyire csak lehet. Ne keltsd feleslegesen a feszültséget, és semmiképp ne indulj ma hosszú útra. Őrizd meg a hidegvéred, és a pozitív gondolkozásod.

Mérleg

Gyakran szoktál azon gondolkozni, hogy vajon mi lehet a feladatod ebben a világban, ma, ha jól figyelsz, egy érdekes sugallatot kaphatsz. Egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel egy beszélgetés sok mindenre választ adhat. Légy bátor, és cselekedj, ne pusztán csak várakozz, és ábrándozz.

Skorpió

Mindened megvan, amire csak szükséged lehet, ma aztán igazán nem panaszkodhatsz. Bízz magadban, és gondold át, hogy mi az, amit a legjobban szeretnél csinálni. Ne elégedetlenkedj, és ne légy állandóan nagyravágyó, élvezd azt, amid van, és vedd észre a saját életed legszebb pillanatait.

Nyilas

Egy nagy meglepetés vár rád ezen a napon. Egy olyan dologgal szembesülsz, amit álmodni sem mertél volna. Ez a hír az egész napodat feldobja, hiszen úgy tűnik, végre elindulhatsz azon az úton, amire mindig vágytál.

Bak

A mai nap olyan számodra, mintha egy másik bolygóra cseppentél volna. Kissé fura dolgok történnek, de ne hidd azt, hogy te bármiért is hibás lennél. Végezd csak nyugodtan a dolgod, és ne foglalkozz azzal, ha valaki kötekedik, vagy kritizál. Lehetséges, hogy egy-két dologról le kell mondanod, de ez csak a lelki fejlődésedhez szükséges.

Vízöntő
Légy végre őszinte magaddal, és ismerd be, hogy itt az ideje változtatni a dolgokon. Az ábrándozást jó lenne, ha konkrét lépések is követnék. Az eddigi félelmeid végre kezdenek elmúlni, és nagyon jó úton haladsz a pozitív átalakulás irányába. Légy bátor és indulj kitárt szívvel az “új” életed felé.

Halak

A mai nap igazán sikeres lesz számodra. Kreatív ötleteiddel feldobhatod a világot, csak úgy pörögnek a tervek, és a projektek a fejedben. Ha ezeket megosztod a főnököddel, egészen biztosan nem maradsz jutalmazás nélkül.Bízz magadban, és ne hallgass azokra, akik azt mondják, hogy csak álmodozol.

tudasfaja.com

loading...