Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp március 28. – Nyilas, Bika, Rák, Oroszlán, Vízöntő, Halak, Bak,...

Napi horoszkóp március 28. – Nyilas, Bika, Rák, Oroszlán, Vízöntő, Halak, Bak, Szűz, Kos, Halak, Mérleg

Hirdetés

Ha ma van a születésnapod: Az, hogy hogyan fogsz kijönni a hatalmi pozícióban lévő emberekkel, nagy hatással lesz az elkövetkező 12 hónapodra. A véleményed szerint te talán mindenben tökéletesen teljesítesz és aranyat érsz, de ha náluk ez arroganciaként csapódik le, akkor az ronthatja a megítélésedet.

 

Hirdetés

Ha egyedülálló vagy, akkor mostantól szeptemberig találkozhatsz valaki igazán különlegessel. Ez a személy bearanyozhatja az életedet. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel jól kijöttök egymással. Bár megvannak a különbözőségeitek, megtanuljátok tisztelni egymáséit.

Kos

Ha valaki megoszt veled egy titkot, akkor mélyebben kell kérdezősködnöd róla. Lehet, hogy csak a fele információt juttatja el hozzád abban a reményben, hogy panaszt teszel egy olyan személy ellen, akivel szemben ő túl bátortalan volt lépni.


Bika

Légy óvatos azokkal, akik olyan ajánlatokat tesznek, amelyek túl jól hangzanak, hogy igazak legyenek. Mostanra már tudhatod, hogy kevés dolog van az életben, ami ingyen jön. Tudd meg, hogy te mit nyerhetsz belőle. Lehet, hogy többe kerülne, mint amit hoz.

Ikrek

Ne csinálj nagy ügyet abból, hogy ma többet kell adnod, mint amit kapsz. Most úgy tűnhet, hogy te csak veszítesz vele, de hosszú távon olyan módon nyerhetsz, amire a legkevésbé számítanál. A jótettek nem maradnak hála nélkül.

Rák

Semmi értelme titkolózni a barátok és a családtagok előtt, hiszen úgy olvasnak belőled, akár egy nyitott könyvből. A legjobb, ha a mai napon teljesen őszinte leszel magaddal kapcsolatban. Nem olyan nehéz az.

Oroszlán
Semmi értelme finomkodni, ha egy rossz hírt kell közölnöd. Légy határozott és őszinte és tudasd másokkal az információt és annak következményeit. Az őszinteség a legjobb irányvonal.

Szűz

A mai napon nem valószínű, hogy képes leszel tisztán gondolni és koncentrálni. Most, hogy ezt tudod, ne próbálj pillanat vezérelte döntéseket hozni, mert ha hibázol, az sokba kerülhet.

Mérleg

Minél inkább próbál meggyőzni valaki arról, hogy kövesd az ő módszereit, te annál inkább ellenkezni fogsz. Két okból nem szabad belemenned az érzelmi zsarolásba: egy, mert nem etikus, kettő, mert ha egyszer belemész, soha nem ér véget.

Skorpió

Kerüld azokat a helyzetek, amelyekben mások ellenőrzésük alá akarnak vonni téged. Szabad ember vagy, aki azt tesz, amit csak akar, így jogod van a saját hibáidat is elkövetni, hogy azokból tanulva változni, fejlődni tudj.

Nyilas

Bármi is legyen, ami aggodalommal tölt el, azzal nem fogsz túllépni rajta, hogy a szőnyeg alá söpröd. Nézd meg a helyzetet több szemszögből is és döntsd el, hogy mit tehetsz annak érdekében, hogy magad mögött tudd a félelmeidet.

Bak

Hallgass a belső hangodra a mai napon és ne törődj azokkal, akik azt állítják, hogy ők jobban tudják. Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem, viszont neked kell megbirkóznod a következményekkel, ha mégis rossz tanácsot adnak.

Vízöntő

Óvatosan járj el azokkal az emberekkel, akik nem osztoznak a világnézetedben. Semmi oka nincs annak, hogy ne legyetek barátok, de ha a mai napon rosszat szólsz, az útjaitok szétválását eredményezheti.

Halak
Nincsen semmilyen logikus magyarázata annak, hogy miért vagy ideges, de a hatodik érzéked azt sugallja, hogy valami nincs rendben a jelen helyzeteddel és a megérzéseid ritkán hazudnak. Ne vonj le következtetést addig, amíg nem vagy biztos benne, hogy mi az.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés