Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp március 22. – A mai nap sok változást ígér neked...

Napi horoszkóp március 22. – A mai nap sok változást ígér neked is!

Ha ma van a születésnapod: A jóindulatnak nem leszel híján az elkövetkező évben és támogatást nyújtasz majd mindazok számára, akik közel állnak hozzád és szükségét érzik. Hogy hogyan is kezdheted ezt el? Például kerülj közelebb másokhoz lelkileg.

 

Ha egyedülálló vagy, akkor hajlamos leszel egyik romantikus kapcsolatból a másikba lépni. Ha az Igazival kerülsz szembe, azt már a bemutatkozáskor érezni fogod. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel még erősebbé kovácsoljátok a kettőtök közti köteléket. Mutasd ki párod felé rajongásodat.

Kos

Egy személyes ügy, amit a nyilvánosság elől igyekeztél titokban tartani, most kitudódik. Semmi értelme tagadni, ha igaz, szóval inkább vállald fel őszintén a felelősségedet a dologban.

Bika

Kissé védekező álláspontba helyezed magad az évnek ebben a szakában, ahogy a Nap a jegyed legérzékenyebb szektorán halad át. Azonban nem szabad teljesen behúznod a függönyöket, hiszen új szerelem vagy egy igazán izgalmas élmény vár rád.

Ikrek

Lehet, hogy változtatnod kell a terveiden a mai nap és nem sokat tehetsz ellene. Vedd az életet lazán és ne vedd magadra, ha mások kitolnak veled vagy megváratnak. Nem mintha te nem tettél volna még ilyet.

Rák

Amiben a mai napon részed lesz, az kárpótolni fog minden veszteségért, amit az elmúlt időszakban szenvedtél el. Az elméd alkotja meg a valóságodat, – mindig – szóval gondolkodj pozitívan, érezd magad pozitívan és megteremted a boldogságodat.

Oroszlán

Miért aggódsz még mindig annyira a múlt miatt? Nem léphetsz vissza az időben és változtathatod meg, amit történt, szóval teljes energiapazarlás kárhoztatni magadat azért, mi lett volna, ha… Az életed hátralévő része csak rád vár.


Szűz

Próbálj meg nem túl nyílt lenni a gondolataiddal és érzéseiddel kapcsolatban. A bolygók arra figyelmeztetnek, hogy egy riválisod csapdába akar csalni, hogy rossz színben tüntethessen fel. Inkább tartsd meg a véleményed magadnak.

Mérleg

Döntést kell hoznod és ahhoz ragaszkodnod kell. Nem csak ma, de az elkövetkező időszakban is. Eléggé feldarabolódtál és változtál is az elmúlt időben. Most nem árt egy kis bizonyosság és mások is jó, ha tudják, hogy mi a helyzet veled.

Skorpió

Próbáld meg a frusztrációdat nem a szeretteiden levezetni a mai napon. Nem ők tehetnek róla, hogy most nincs jó kedved. Ha szeretnél javítani a hangulatodon, akkor találd meg a módját magad. Ki tudhatná nálad jobban, hogy éppen most mi esne jól.


Nyilas

Nem érdemes annyira részletekbe menően megtervezned az egész elkövetkező hetedet, hiszen olyan módon reagálhatsz egyes eseményekre, hogy az egész amúgy is borulna. Olyan hozzáállást vegyél fel magadra, amellyel az adott pillanathoz a lehető legkönnyebben tudsz adaptálódni.

Bak

Vannak olyan napok, amikor azt teheted, amihez csak a kedved szottyan. Nos, ez nem egy olyan nap lesz. A jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitás arra figyelmeztet, hogy ha nem követed a sodrást, akkor vihart hozhatsz a fejedre.

Vízöntő

Néhány nehéz döntést kell majd meghoznod az elkövetkező pár napban, viszont ha tiszta fejjel, előítéletekről mentesen, elfogulatlanul viselkedsz, akkor ügyesen fogsz szerepelni. Mások értékelni fogják az őszinteségedet és a becsületességedet.

Halak

A jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitásnak köszönhetően még érzékenyebb lehetsz, mint általában, így fontos, hogy bármilyen szituációba is kerülj, próbálj meg logikusan gondolkodni. Légy óvatos pénzt érintő ügyekben is.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...