Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp március 19. – A mai nap nem várt meglepetéseket tartogat!

Napi horoszkóp március 19. – A mai nap nem várt meglepetéseket tartogat!

Hirdetés

Ha ma van a születésnapod: Persze, beszélj csak a céljaidról és ambícióidról, de ne adj ki túlzottan sok információt azzal kapcsolatban, hogy mi a terved, mert elvesztheted a szereped lényegét az egészben. Az is számít, hogy mi nem jut el a riválisaidhoz. Neked kell a több tudás birtokában lenned.

 

Hirdetés

Ha egyedülálló vagy, egyszerűen fog menni az ismerkedés. Döntsd el, hogy milyen típusú kapcsolatra vágysz és aszerint válassz magadnak társat. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel egyre több közös mókát éltek meg együtt. Tele lesz a kapcsolatotok izgalommal.

Kos

Nagyon rátarti és ambiciózus vagy mostanában, de figyelj arra, hogy ne szállj rá és idegesítsd túlságosan azokat, akiknek a segítéségére a jövőben még szükséged lehet. A világ néha a lábaid előtt hever, de ne feledd, hogy kérni azért illik.

Bika

Elég sokat fogsz elmélkedni az elkövetkező napokban és a konklúzió, amire jutsz, talán egy kissé rémisztő lesz. Egyszerű, nem csak néhány változást kell beiktatnod az életmódodba, teljesen át kell azt formálnod. Ma el is kezdheted.

Ikrek

Lehet, úgy gondolod, hogy azt, ami felé oly nagy reményeket tápláltál, most el kell engedned. Ne hamarkodd el a dolgokat. A jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitás miatt talán nem tudsz tisztán gondolkodni. Adj még neki időt.

Rák

Sokkal nyitottabbnak és közvetlenebbnek kell lenned a munka fronton, ahol az elmúlt időszakban a mellékszerepbe kényelmesedtél bele. Tény, hogy sokkal tehetségesebb vagy, mint a legtöbben körülötted, szóval használd ki a képességeidet.


Oroszlán

Ki kell derítened, hogy egy bizonyos személy miért viselkedik és vélekedik úgy, ahogy. Megfogadtad már egyszer, hogy nem leszel annyira ítélkező másokkal kapcsolatban. Mindenki a múltját cipeli a hátán és okkal olyan, amilyen. Az már persze más kérdés, hogy ki hajlandó változni.

Szűz

Semmitől nem kell félni, magán a félelmen kívül. Erre minden egyes nap emlékeztesd magad. Ha hagyod, hogy a kétkedés erőt vegyen rajtad, akkor a siker messzire el fog kerülni. Ezt nem engedheted megtörténni.

Mérleg

Elkötelezted magad egy kapcsolat vagy partnerség felé vagy fenntartva a függetlenségedet járod a magad útját? Egy ponton az egyik vagy másik mellett kell döntened, de nem most azonnal. Jobban át kell ezt gondolnod.

Skorpió

Az elmúlt időszakban eléggé belehúztál a dolgokba és ettől fizikálisan, szellemileg és érzelmileg is kimerültél. Adj magadnak egy kevés szusszanásnyi időt és addig ne vállalj magadra nagyobb feladatot, amíg újra erőre nem kaptál.

Nyilas

Eldöntötted, hogy senki és semmi nem állhat az utadba és talán igazad is van, de ez nem elég ok arra, hogy minden elővigyázatossággal felhagyj. Néha még egy Nyilasnak is kell irányelv. Te mi szerint vezeted az életed?

Bak

Fontos, hogy nyitva hagyd a tiszta kommunikációnak az utat, a bolygók is erre sarkallnak. Nem kell tettetned, hogy kedvelsz bizonyos embereket, de ha velük kell dolgoznod, akkor szükséges beszélgetnetek.

Vízöntő

Az elmúlt időszakban nehezen kaptad el az élet fonalát, de semmi gond, ez hamarosan meg fog változni. A mai napra tanácsos, hogy minden egyes szavadat jól gondold át, mielőtt kiejted a szádon, mert balul sülhet el. Ha csendben maradsz, az is rendben van.

Halak
A logikus gondolkodást kell bátorítanod magadban a mai napon. Való igaz, hogy a legjobbat akkor szoktad kihozni magadból, ha a belső megérzésedre hallgatsz, de van úgy néha, hogy az üzenet, amit kapsz, hamis.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés