Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp március 16. – Rák, Halak, Bika, Nyilas, Mérleg, Kos,...

Napi horoszkóp március 16. – Rák, Halak, Bika, Nyilas, Mérleg, Kos, Oroszlán, Ikrek, Bak, Vízöntő!

Hirdetés

Ha ma van a születésnapod: Lehet, hogy szeretnéd a régi életed bizonyos aspektusait a hátad mögött hagyni, de erre addig nem leszel képes, amíg le nem zársz függőben maradt érzelmi szálakat. Legyen ez az elsődleges célod mostantól és ha ez megvan, az éved többi része remek lesz.

 

Hirdetés

Ha egyedülálló vagy könnyen lehet, hogy ármánykodó emberekkel találkozol. Addig folytasd a randevúzást, amíg azt nem érzed, hogy egy személyt sokkal jobban meg szeretnél ismerni. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel úgy tűnik, hogy kezditek felélénkíteni az érdeklődéseteket egymás iránt. Együtt talán egy közös hobbit is elkezdhettek.

Kos

Az életkedved az elmúlt pár napban nem volt túlságosan nagymértékű, de a jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitásnak köszönhetően a lelkesedésed kezd végre visszatérni. Egyre jobb napok jönnek, amelyek majd nagyszerűbe is átcsaphatnak.

Bika

Ne hagyd, hogy egy kisebb megtorpanás vagy visszalépés elvegye a kedvedet. Még mindig a helyes úton jársz és jól halad a karriered és a magánéleted is, szóval maradj higgadt és folytasd, amiben eddig is benne voltál. Nincs olyan, hogy elbukás és minden visszalépés erősebbé tehet.

Ikrek

Ha bármilyen szempontból is elégedetlen vagy az életeddel, itt az ideje, hogy változtass. Két dolgot kell tenned: először is, tervet készíteni; másodszor pedig tenni a megvalósításáért minden egyes nap. A kis lépések egyre nagyobb ugrásokká válnak majd.

Rák
Egy nagyszerű és szerencsés időszak kellős közepén vagy, ami még egy hosszú ideig folytatódni fog. Ha már így van, egy kicsit belehúzhatnál munka fronton az elkövetkező pár napban. Minél inkább le akarnak beszélni a riválisaid, annál inkább menned kell előre.

Oroszlán

Lehet, hogy nem akarod bevallani magadnak, de többé nem tagadhatod a tényt, hogy nemrég rossz anyagi döntést hoztál és ez nem alakult a legjobban. Légy bátor, ismerd el és dolgozz azért, hogy rendbe tudd hozni.

Szűz

Semmilyen egyértelmű oka nincs annak, hogy egy szeretett személy miért viselkedik olyan szörnyen, mégis ez a helyzet. Neked az a dolgod, hogy eldöntsd, mit kezdesz vele. Először talán ki kellene tudakolni, hogy mi a gond, lehet, hogy nagyon egyszerű a dolog.

Mérleg

Az elmúlt időszakban nagyon belehúztál munka fronton és igazán figyelemre méltó előrehaladást értél el, de a jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitás most azt sugallja, hogy kezdj el végre a magánéleteddel is foglalkozni. A szeretet fontosabb a munkánál.

Skorpió

Valami, ami egy hete még olyan egyszerűnek tűnt, mostanra teljesen bonyolulttá vált. Az ok az lehet, hogy túl közel kerültél a szituációhoz és hátra kellene lépned egyet, hogy több szemszögből is jól láthasd.

Nyilas

Egy barátodnak sikerül felhúznia magát egy teljesen triviális ügyön és tiéd lesz a megtisztelő szerep, hogy segíts neki lehiggadni és észhez térni. Persze, hagyd, hogy kisírja magát a válladon, ugyanakkor vezesd rá, hogy nézze logikusan a dolgokat.

Bak

Az elmúlt időszakban minden olyan jól ment, így azt gondolod, hogy biztosan következnie kell most valami rossznak. Micsoda negatív hozzáállás. Semmi okod nincs arra, hogy azt feltételezd, a mai vagy az ezt követő nap nem lehet ugyanolyan jó vagy talán még jobb, mint az előzőek.

Vízöntő

Az utazási és a szociális szektorodban tapasztalható kozmikus aktivitás arra ösztönöz, hogy mozdulj ki a világba és érezd jól magad. Ne aggódj amiatt, hogy az anyagi helyzeted még mindig fenyegető felhők borítják, hiszen fölötte ott lesz a tiszta égbolt.

Halak
Higgy, amiben hinni akarsz és hagyd figyelmen kívül azokat, akik azt mondják, hogy őrült vagy vagy rossz az, ahogyan te látod a dolgokat. Ha próbálnak lehűteni téged és helyre rakni, akkor ne átallj visszavágni nekik. Valószínűleg tartanak az ötleteidtől.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés