Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp március 11. – Megérkezett a hétfői horoszkóp, csodás híreink vannak

Napi horoszkóp március 11. – Megérkezett a hétfői horoszkóp, csodás híreink vannak

Hirdetés

Ha ma van a születésnapod: A mai napon tapasztalható egymásnak ellentmondó hatások azt éreztetik veled, hogy a magánéleted csupa örömforrás is lehetne, míg a szakmai életed sokkal kalandosabb, mint eddig bármikor. A kettőt igyekezz elkülöníteni.

 

Hirdetés

 

Ha egyedülálló vagy, találkozhatsz valakivel, aki képes lesz felvidítani minden egyes alkalommal, amikor találkoztok. Ez a személy nyár után sétál be az életedbe. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel egy nagyon intenzív fázisba léptek be ősszel és imádtok majd együtt lenni. Egy kellemes melegség fog átjárni kettőtöket.

Kos

Az élet szép és csak egyre jobb lesz. A jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitás következtében érezni fogod, hogy valami váratlan, de pozitív dolog érkezik az életedbe. Legyen az személyes vagy szakmai, még jó sokáig fogod élvezni a következményeit.

Bika
Próbálj nem sokat aggódni a pénzügyi dolgok miatt. Mindenek előtt ne akarj változásokat eszközölni a pénzszerzéssel kapcsolatban. Várj még egy kicsit és nézd meg, hogy hová fejlődhetnek a dolgok önerejükből.

Ikrek

Ez egy nagyon jó időszak a barátkozásra, szóval mozdulj ki és ismerkedj meg annyi új emberrel, amennyivel csak tudsz. Egy új szerelmi kapcsolatra is nagy az esély, szóval turbózd fel a csáberődet és nyűgözd le ezt a személyt.

Rák

Fontos, hogy bízz a saját ítélőképességedben a mai napon, mert ha arra hallgatsz, amit mások mondanak, az sokba kerülhet később. Elvárhatod mástól, hogy mit szeretnél hallani, de csak a bensőd tudja megsúgni, hogy mire van szükséged.

Oroszlán

Ragaszkodj szigorúan a tényekhez a mai napon és ne hagyd másnak, hogy meggyőzzön arról, amit a te fejed mond neked, az nem helyes és ő jobban tudja. Minél jobban próbálnak meggyőzni, annál inkább az a céljuk, hogy megvezessenek.

Szűz

Igyekezz a hatalmi pozícióban lévő személyek jó oldalán maradni a mai napon. A bolygók állása azt sugallja, hogy ha most összerúgod a port valakivel közülük, akkor te fogod a rövidebbet húzni miatta. Légy okos és ne mondj semmi olyat, ami támadásként hatna.

Mérleg
Úgy tűnik, mintha valaki igyekezne megtartani az egy lépés távolságot veled, ami talán így is van, de semmi okod az aggodalomra. Lehet, hogy valamilyen meglepetésen munkálkodik számodra és nem akarja, hogy lebukjon. Hamarosan minden kiderül.

Skorpió

A tudás hatalom, azt szokták mondani, bár a riválisaid minél többet tudnak a céljaidról, annál inkább próbálják majd meghiúsítani azokat. Ne adj ki magadból sokat a mai napon, sem magánéleti, sem szakmai oldalon.

Nyilas

Egyes emberek állandóan csak panaszkodni tudnak és eljött az idő, amikor a tudtukra akarod adni, hogy elég volt. Mondd el nekik tisztán és világosan, hogy foglalkozzanak végre a saját dolgukkal és hozzák rendbe azokat. Ha nem hajlandóak, akkor sajnos fel kell égetned a hidakat.

Bak

Találd meg a módját, hogy jobb kedvre derítsd magad és lásd meg azt, amiért érdemes élni. Az évnek ebben a szakában több magánéleti ügyed is csüggesztőnek tűnhet, de mindig meg kell találnod a módját, hogy pozitívan szemléld azokat.

Vízöntő

A szociális események most jó csillagállást élveznek, azonban van egy konkrét kapcsolat, amely nehéz fázison megy keresztül és a bolygók tevékenysége felszínre fogja hozni, hogy hol van a probléma gyökere. Ez jó dolog, hiszen legalább tudni fogod, hol kezdj munkálkodni rajta.

Halak
Semmi értelme pesszimistán hozzáállni az élethez, hiszen a káros gondolatok negatív következményeket szülhetnek. Tereld el a gondolataid és fókuszálj olyan dolgokra, amelyek boldoggá tesznek. Olyan sok ilyen van az életedben. Igaz, nem egyszerű tudatossá válni, de gyakorlással sikerülni fog.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés