Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp május 6. – Bak, Kos, Oroszlán, Nyilas, Halak, Rák, Mérleg,...

Napi horoszkóp május 6. – Bak, Kos, Oroszlán, Nyilas, Halak, Rák, Mérleg, Szűz, Ikrek, Skorpió

Hirdetés

Ha ma van a születésnapod: Ebben az évben új irányba fogsz elindulni, annak ellenére, hogy tudod, számos akadály fogja keresztezni az utadat. Sok közülük pénzügyekkel és kulcsfontosságú emberekkel kapcsolatos probléma lesz. Sokszor legszívesebben elzárnád magad ezektől a szituációktól.

 

Hirdetés

 

Ha egyedülálló vagy, akkor olyan időszak következhet be az életedben ősztől, amelyben a romantika kiemelkedő jelentőséget kap majd. Olyan emberrel találkozol, aki nagy hatással lesz rád. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a kedveseddel közösen fogtok részt venni egy szórakoztató és élvezetes programban, ami segít elmélyíteni a kapcsolatotokat.

Kos

Érdemes volna először a kötelezettségeidet letudni, mielőtt a szórakozásnak átadod magad. Lehet, olyan terveid vannak, amelyeket nem szeretnél megváltozatni, egy spontán meghívás mégis nagyon csábítóan hathat.

Bika

Koncentrálj egy szívednek kedves személyre. Lehet, hogy nem vagy benne biztos, hogyan tégy eleget egy hozzád közelálló személynek, aki túl sokat követel tőled mostanában. Gondolkodj el rajta, hogy valóban megérdemli-e az erőfeszítéseidet.

Ikrek

Kissé belefáradtál már abba, ami mostában folyt körülötted. Lehet, hogy túl sok dolog jár most a fejedben és nem tudod, hogy hogyan kapcsolj ki igazán. A stressz addig lesz úrrá rajtad, amíg el nem engeded végre magad egy kedves barátoddal, akivel mindig nagyon jól szoktál szórakozni.


Rák

A kommunikációs stílusod most egy előre nem látható útra fog terelni téged. Légy tudatában, hogy hajlamos leszel a szélsőségekre, ha kimozdulsz otthonról. Túlságosan is fogékony leszel mások megjegyzéseire, amit a párod nem fog túl jó szemmel nézni.

Oroszlán

Ha egyszer eldöntöd, hogy biztos lábakon állsz, akkor olyan erővel ruházod fel magad, amit senki nem tud elvenni tőled. Természetes melegség és szeretetteljesség árad belőled, ami arra ösztönzi az embereket, hogy kifejezzék feléd valódi érzéseiket.

Szűz

Próbáld meg még a nap elején kiküszöbölni a lehetségesen felmerülő problémákat és akadályokat, hogy este az ünneplésé és a szórakozásé lehessen a főszerep, ami nagyon is jól fog sikerülni, ha páran összejöttök a barátaiddal.

Mérleg

A négyszemközt folytatott beszélgetések új ajtókat nyitnak meg előtted és lehetővé teszik, hogy olyan dolgokat ossz meg magadról, amiket már régóta szerettél volna. Használd ki a csendes reggelt, mostanában nem sok ilyenben volt részed.

Skorpió

Egy jó barátoddal töltött idő a napod nagy részét ki fogja tenni. Élvezzétek ki a közös programot, mivel ritkán adatik meg számotokra, hogy együtt lehessetek. Ez a barát úgy érezheti, hogy valami visszatartja most őt az életben, ezért oszd meg vele a véleményedet.

Nyilas

Nyomást érzel magadon egy kötelezettség teljesítésével kapcsolatban. Ahelyett, hogy stresszelnél, intézd el még a nap elején, hogy a későbbiekben tudj csatlakozni a barátaidhoz egy jó kis eseményre.

Bak

Epekedsz, hogy egy távoli ismerőssel végre újra találkozhass. Ha tudsz, szervezz vele egy közös programot a közeljövőben. Később rájössz majd, hogy milyen jól fogjátok magatokat érezni. A délutánodat szenteld egy rokonnak vagy kedves barátnak.

Vízöntő

Lehetséges, hogy olyan helyzetbe kerülsz, amelyben égető vágyat fogsz érezni egy fontos probléma megoldására. Vizsgáld meg a helyzetet és kerülj kapcsolatba az érintettekkel is. Kirándulj egyet, hogy kitisztulhasson a fejed.


Halak

Halaszd későbbre a hívásaidat, hogy foglalkozni tudj egy sokkal fontosabb feladattal. Sokan szeretnék veled tölteni a hétvégét. Próbálj meg tapintatos lenni velük és mondd el, hogy milyen kötelezettségeid vannak, és te mivel szeretnéd tölteni az idődet. Ne hagyd, hogy sértődés legyen belőle.

tudasfaja.com

Hirdetés
loading...