Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp június 4.- Halak, Nyilasok, Kosok, Skorpiók, Rákok, Bakok, Szüzek, Bikák,...

Napi horoszkóp június 4.- Halak, Nyilasok, Kosok, Skorpiók, Rákok, Bakok, Szüzek, Bikák, Mérlegek jó hírünk van nektek!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

 

Kos

Valami, amit a mai napon teszel vagy mondasz, meg fogja döbbenteni az embereket, még akkor is, ha előre látták a jeleket. Elkezdesz beleunni a jelenlegi helyzetedbe és kiötölsz valamit annak érdekében, hogy feldobd a dolgokat.

Bika

Próbálj meg nem ráfeszülni arra, hogy mi fog történni az életedben. Ha teszel egy lépést hátra és nem csak egyes részleteket, hanem az egész képet nézed, rájössz, hogy mennyire kevés aggódnivalód van.

Ikrek

Jobb, ha nem hagyod a haragod eluralkodni magadon a mai nap, mert ennek hatására a kollégáid vagy barátaid meghátrálhatnak, még jobban, mint eddig. Még ha nehezedre is esik, türelmesebbnek kell lenned másokkal, ahogyan magaddal is.

Rák

Gondold végig, hogy milyen kötelezettségeid vannak a mai napon és cselekedj lelkesedéssel telve, még akkor is, ha nem a te hasznodra válnak az eredmények. Jót fog tenni a hírnevednek és hosszú távon mégiscsak te fogsz nagyot szakítani vele.


Oroszlán

Nem minden fog az elvárásaid szerint alakulni a mai napon, ám ez nem szabad, hogy visszatartson, haladj tovább. Nem az számít jelenleg, hogy mennyire sima az út, hanem az, hogy ne állj meg.

Szűz

Légy óvatos azzal kapcsolatba, amit mások ma megosztanak veled, mert nagy rá az esély, hogy túlozni fognak. Hallgasd meg őket, de ellenőrizd a tényeket te magad is. Veled senki nem foghat ki, igaz?

Mérleg

Triviális dolgokra fókuszálsz vagy olyanokra, amelyeknek tényleges jelentőségük van az életedben? Ne vessz el a részletekben, egyrészt, mert nem vagy az a fajta, másrészt, mert azzal csak hátráltatod magad.

Skorpió

Hajlamos vagy ma csupán annak okán megszólalni, hogy hallasd a hangodat valamivel kapcsolatban, ám ez nagy hiba lenne. A család és a barátok kissé érzékenyebbek a kelleténél és nem veszik jó néven, ha kéretlen, ráadásul provokáló megjegyzésekkel “ajándékozod” meg őket.


Nyilas

Tanácsért fordulnak ma hozzád és te természetesen megteszed a tőled telhetőt, hogy segíts. Azt azért szögezd le, hogy neked sincsen birtokodban a tökéletes megoldás minden problémára, főleg nem másokéra, hiszen mindenki csakis maga hozhat meg jó döntéseket az életére vonatkozóan.

Bak

Nagy a csábítás, hogy végre elmondj valamit egy szerettednek, ami már egy ideje nyomja a szívedet, de ez valóban olyan jó ötlet? Lehet, hogy az, amit még nem tud, nagyon fog fájni neki és ez nem ér ennyit, hogy a bűntudatodat megnyugtasd. Vagy mégis?

Vízöntő
Ha a tények egy adott irányba terelnek, de az intuíciód teljesen mást súg, akkor jobban teszed, ha az utóbbira hallgatsz. Munka fronton különösen a belső hangodra hallgass, annak ellenére, hogy mások mit duruzsolnak.

Halak

Minél többen panaszkodnak arra, amivel éppen foglalkozol, neked annál inkább folytatnod kell azt. Egyáltalán nem vagy olyan kedvedben, hogy azokat hallgasd, akik állandóan negatív véleménnyel vannak rólad. Csak kövesd a szíved hangját.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...